Be lehet manifesztálni egy embert az életünkbe,aki tetszik?
Szerintem a manifesztacio tőlünk függetlenül működik és születésekor eldől
Aki szerencsés annak minden összejön tudat alatt, nem is kell érte tenni semmit, aki meg nem, az manifesztálhat amennyit akar
Saját példámból kiindulva, ha már párkapcsolatról van szó, én a lehető legrosszabb emberi kapcsolatból születtem(pszichopátia szintű rosszat kepzelj el) és pont akiket akartam volna a legjobban, ok mindig elérhetetlenek, a sok meg aki jön tőlük undorodom....
Tehát Pont azok jönnek akiket a leginkább nem akarok, akiket meg igen, velük nem is találkozom...
Ennyit ér a “manifesztacio”
3,
"Mindkettő életem szerelme volt." VOLT... 🙃
"Be lehet manifesztálni egy embert az életünkbe,aki tetszik?" Be.
"Egyáltalán mi az a manifesztáció" Aki nem ismeri a működési mechanizmust, és nem tudja működtetni, ne irkáljon az ezo kat.-ba. Jöjjön vissza 3-4 inkarnáció múlva, ha legalább valami fogalma van a dologról.
"hogyan zajlik" Kb. nem adunk kést, ollót és éles tárgyakat a gyerek kezébe, mert megvágja magát. Ebben a sztoriban te vagy a gyerek.
"mit kell csinálni?" Nem kell.
"És,ha sikerül is bemanifesztálni egy embert,akkor az olyan,mintha az a bizonyos személy akaratán kívül lépne be az életünkbe?" Ez nem így működik.
Röviden összefoglalva: a tudatlanságod szerencsédre megvéd attól, hogy számodra valami károsba keveredj. Amíg nincs megfelelő etikai felkészültséged, ne is próbálj ki operatív eszközöket. Ünnepeld ártatlanságodat!
Kérdező!
Küldjetek neked erről egy YouTube linket?
Azért kérdezem, mert, ha nem akarod, akkor nem küldöm.😅
Sztem nem csak egy életünk szerelme van. Ha egyszer voltál szerelmes, akkor többet nem leszel?
Igen, jól látod, csak "Volt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!