Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Be lehet manifesztálni egy...

Be lehet manifesztálni egy embert az életünkbe,aki tetszik?

Figyelt kérdés
Egyáltalán mi az a manifesztáció,hogyan zajlik,mit kell csinálni? És,ha sikerül is bemanifesztálni egy embert,akkor az olyan,mintha az a bizonyos személy akaratán kívül lépne be az életünkbe?
tegnap 20:24
 1/5 Grimfox ***** válasza:
65%
Így van. Csak úgy lehet ilyesmit művi úton(akár manifesztációval) csinálni, hogy az illetőt akarata ellenére készteted, esetleg kényszeríted rá erre. A kérdésedből sejthető, hogy tudod, ez semmi jóval nem kecsegtet.
tegnap 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem a manifesztacio tőlünk függetlenül működik és születésekor eldől

Aki szerencsés annak minden összejön tudat alatt, nem is kell érte tenni semmit, aki meg nem, az manifesztálhat amennyit akar

Saját példámból kiindulva, ha már párkapcsolatról van szó, én a lehető legrosszabb emberi kapcsolatból születtem(pszichopátia szintű rosszat kepzelj el) és pont akiket akartam volna a legjobban, ok mindig elérhetetlenek, a sok meg aki jön tőlük undorodom....

Tehát Pont azok jönnek akiket a leginkább nem akarok, akiket meg igen, velük nem is találkozom...

Ennyit ér a “manifesztacio”

tegnap 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
42%
Nekem sikerült kétszer is. Mindkettő életem szerelme volt.🥲
tegnap 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak egy “életünk szerelme” van? 😶
tegnap 22:40
 5/5 D-Mano ***** válasza:

3,

"Mindkettő életem szerelme volt." VOLT... 🙃

ma 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!