Olyan AUM mantra kántálást mutassatok kérlek, amelyikben az A, U, M is ki van mondva, nem csak az, hogy om, valamint legyen szépen, tisztán kiénekelve?! Linket is légy szíves.
Figyelt kérdés
Néhányat találtam, az egyik Sadhguru, az nem tetszik, a másik jó lenne, de az aláfestés rendkívül rossz - több eszközön próbáltam hallgatni, furcsa recsegő hang van alatta.dec. 6. 14:53
1/11 anonim válasza:
Óhhm naam (nem tudod elrontani, csináld ahogy érzed).
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Személy szerint módosítható. A lényeg a jelenlét gyakorlása. Igyekezz jelen lenni.
4/11 anonim válasza:
Kevesen tudják szépen kiénekelni és nem is fog hangszórón úgy átjönni
5/11 anonim válasza:
Kedves kérdező, sajnos nem a mantraváltja ki a célt. Ha eleve egy cél fele haladsz, akkor kereshetsz a célodhoz vezető mantrát. De ez kicsit nehézkes út (tele van meglepetésekkel).
Korlátozott tudatom alapján azt javaslom haladj kis (de biztos) lépésekkel.
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon sokféle meditációt és egyebet kipróbáltam az évek során.
Nagyon bevált most az egyik, amit nemrég találtam Choa Kok Sui egyik könyvében. Ahhoz keresek egy jó aum mantrát, aláfestésnek.
Továbbra is aktuális a kérdés, köszi, ha vki arra válaszol, ami a kérdés.
dec. 6. 18:41
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!