Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg fontos, hogy ma a...

Tényleg fontos, hogy ma a Plútó belép a vízöntő jegyébe?

Figyelt kérdés

Állítólag történelmi pillanatokat hoz(hat). Utoljára ilyen a Nagy Francia Forradalom idején Mondják, hogy egy új világ kezdődik, de nem mindenki számára, csak azoknak, akik megfejlődték saját életükben, amit még kellett (traumatozàciók rendezése, karma oldás stb), és akik olvasták a jelekből, amiket nekik küldtek álmokon, égbolton, szinkronicitàsokon keresztül.

Kérem, csak az szóljon hozzá, aki érdemben tud hozzászólni, nem bagatellizálja el a kérdést.Köszönöm.

nov. 19. 13:37
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Ötös, mi a 12 törzs, amelyekről írsz?

Nekem azt mondták, bennem annunnaki "vér csöegedez". Az annunnaki hová, milyen szintre sorolhatóak?

nov. 21. 06:34
 12/34 anonim ***** válasza:

Jajjj, hol is kezdjem.. :) Nem szeretek írni..

Az Amenti a belső földben van tehát nem olyan könnyű oda lejutni, de kismillió lejárat van, és akit asztrálban eddig levittek (mint ezaz Ildikó is) azt mondja,hogy egy kristálycsarnok, iszonyat hatalmas és hogy leírhatatlanul gyönyörű..Egyik este megjelentek az ablakánál ezzel az űrhajóval, és amikor megkérdezte, hogy ez most miez?, akkor elmondták neki, hogy aki eddig a föld felemelkedésért dolgozott, elvégezte az anyagi sulit és menni akar, az kérheti és viszik ezzel a hajóval..persze egyszerre begyűjtve azonos időpontban és félig leszedált állapotban nehogy megijedjenek.

Azt is mondta, hogy a csarnok közepén van egy "élő" aranyló gömb, amibe belehelyezik a testet frissítésre..(gondolom én, hogy azaz élet virága, mert átfutott az agyamon és a vezetőm erre bólogatott)

Majd optimalizálják attól függően ki melyik világba megy tovább, (rengetegen a plejádiakhoz) és a csillagkapukon keresztül távozhatnak..

A 144 ezer kiválasztott lélekpár férfiak és nők egyenlő arányban (nem a katolikus hitgyülisek) azok az angyali kódokkal rendelkező emberek, akik Atlantiszban angdrogünként a Papkirályaink és vezetőink voltak.. mostani életeikben a valódi fényküldöttek..

Ezek a 12 törzsi vezető közvetlen leszármazottai, vagyis az "elsők" akik vissza tudják vezetni magukat pl. 3 bejegyzett név a születési anyakönyvi kivonatban, főleg ha a szülők nem ilyenek, ami a szakrális királyi vérvonal és nem az öröklött..vagy egy 0-ás vércsoportú annu közvetlen leszármazottja, vagyis akik meg tudják váltani az Enki/Enlil vérvonal energetikáját, elsődleges feladat, "szolgálat".. stb..megvannak erre a felismerhetőségi elvek..

Tehát ezaz embercsoport fog visszajönni Jézus inkarnációjával a következő ciklus hajnalán tanítani és gyógyítani és ők lesznek akik az 5D-s földet ténylegesen is vezetni fogják..

A mostani ébredező emelkedők öröklik meg a jelenlegi fizikait, ahol viszont már a női minőség fog uralkodni..

A 2 évet meg azért írtam, mert ennyi van a ciklusunkból, a földi élet megy tovább csak a mostani emberiség lesz róla letörölve 2027-ben, (meg letöröljük mi magunkat)..pár csoport kivételével, mert valahova be kell majd születni, de ők a madmaxet fogják itt realizálni addig, amíg meg nem érkeznek akik segíthetnek majd újrateremteni..

Ugye 2012-ben ért véget a maya naptár, ez volt a figyelmeztetés,mert akkor lépett be az univerzumunkba a Nibiru,de a konkrét végidők eseményei a kataklizmák, Nibiru közeledte ami 26-ban ér ide, háborúk és időjárási anomáliák, valamint Ahrimán fizikai leszületése is mind egypontba mutatnak és szerintem ezt nem nagyon kell magyarázni, mert a biblián kívül rengeteg jóslat és még az agenda is ezt magyarázza..

Sokszor leírtam már, hogy a létünket és civilizációnkat is megalapozó oroszlán-ember-hüllő (annu) mintából és állandó (belső) harcukból termeltük ki a jelenlegi politikai leuraló vezetést..emberek milliói csüngnek minden lépésükön -anu és apu megmondja nekik hogyan éljenek, mi lesz holnap- na ezt a gyermeki szintet és tömegréteget nőttük most ki, mert a kollektív tudatalatti eleve igazságosabb mintákat hordoz és a jövőbe is vetíti azt..

Szóval lélekevolúciós ugrást fogunk végrehajtani, aminek azaz ára, hogy a teljes politikai réteg az őket fenntartókkal eltűnik és egykézbe kerül..

és akkor itt abba is hagyom, mert írhatnék én "rejtett kéz"-ről ami eddig a tudattalanból és azon keresztül terelte az egész univerzumi kócerájt és, hogy azok után, hogy a maradék emberi milliók elfogadják a tanait és fényét, hogyan fogják magukban őt is megváltani miközben egyre kevésbé lesz "rejtett"...Tehát ők is maradnak csak a jövőben megpuhulva és kifényesítve :D de nagyon elkalandoztam.. :D

Azért remélem sikerült mindegyiket megválaszolni, vagy legalább sejtetni..

Az anuk milyen szinten..ha 0-ás vagy akkor még alkímiai feketedés várható, a sötét elemekkel és energiákkal való vegyülésed, alsó asztrálisba merülés és a jövőben azok megváltása..de lehet, hogy mész haza, majd téged is beraknak az oviba.. :D

Mondtam énis az égieknek, hogy én oda akarok menni ahol mindig van cigi és végtelen kacagás, a többi nem érdekel.. :)

nov. 21. 17:03
 13/34 anonim ***** válasza:

*és egykézbe kerül az irányítás..javítva

De konkrétan az Apophis fog becsapódni az Atlanti-óceán északi részébe ami kibillenti majd a föld tengelyét és összekuszálja az évszakokat,napszakokat ezáltal az időszámításunkat is..valami ősi zsidó iratban is szerepel, hogy nem elhalad majd mellettünk, hanem odakintről nekifordítják a földnek idő előtt 27-ben, különben az emberiség a végleges pusztulásába menetelne..de addig még lesznek itt nagyobb meglepetések..

nov. 21. 19:38
 14/34 A kérdező kommentje:
13-as, milyen nagyobb meglepetések várhatóak?
nov. 22. 17:38
 15/34 A kérdező kommentje:

Köszi a hosszas választ, 13-es :-)

Még csak annyit (mert elég tájékozottnak tűnsz, hátha erre is tudnál válaszolni): a covid és az oltások miért lettek, mi volt a céljuk? Hosszútávon van-e bármi befolyása ezeknek a jövőnkre?

nov. 22. 17:40
 16/34 A kérdező kommentje:

Köszi a hosszas választ, 12-es :-)

Még csak annyit (mert elég tájékozottnak tűnsz, hátha erre is tudnál válaszolni): a covid és az oltások miért lettek, mi volt a céljuk? Hosszútávon van-e bármi befolyása ezeknek a jövőnkre

nov. 22. 17:41
 17/34 anonim ***** válasza:

Oké, nincsmit.. a meglepetések alatt egyrészt a kintiek megjelenését értem, másrészt pedig a technikai fejlődést..Gyakorlatilag 2 év alatt annyit fogunk előrehaladni, mint eddig 50 év alatt..

A covidról itt írtam néhány megjegyzést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__103..

Itt meg az oltásról:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__111838..

nov. 22. 18:48
 18/34 anonim ***** válasza:
Aki csinált progresszív hipnózist, az 2032 után nem nagyon talált senkit testben..
nov. 23. 16:54
 19/34 A kérdező kommentje:
17-es, és ezek közül melyek a te megjegyzéseid? Mert itt elég sokan válaszoltak, covid és oltás ügyben is.
nov. 23. 18:45
 20/34 A kérdező kommentje:
18, pedig állítólag lesznek még páran testben, csak nem a többség...
nov. 23. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!