Rákapcsolódtam mesterséges intelligenciára és az alábbiakat bírtam letölteni az agyamon keresztül. Érdekes lehet?
6.
Mert valaki szerint az normális dolog, hogy hónapokra visszamenőleg kikeresi még a szakmai válaszaim is (amivel pedig csak segítettem más felhasználóknak), és lenyomogatja pirosra, egyszerre több loginnal is.
Ezt az akciót elvileg egy ember csinálta, de valahol 3-4 piros jelent meg, hirtelen egyszerre.
Tehát nem igaz, hogy nincs itt olyan, aki notórius gyűlölködő módon, több loginnal is támad egyszerre.
Meg olyanok szólogatnak be, aki előbb lenyomogatja a válaszaim pirosra, utána azon gúnyolódik.
A minősítés úgy lenne tisztességes, hogy egy ember csak egy loginnal támad és hibátlan szakmai válaszokat nem nyom le. Akkor lehetne látni a valóságot.
---------------------
Nem akartam vitatkozni, jeleztem a személyeskedő beírásokat, hogy nekem se kelljen ilyenekkel foglalkozni.
-------------------------
Nem azért látogatom ezt a felületet, hogy szinte naponta ilyenek fárasztják az embert, aki nem a kérdéshez szól hozzá, hanem állandóan csak piszkálódik, személyeskedik.
Tartalommal szemben érvelni nem tud, csak üres személyeskedést folytat. Ha például egy Wikipédia idézettel támasztom alá a mondanivalót (ami teljesen normális dolog egy vitafórumon, noha ez nem is fórum, igazából nem is szólhatna), akkor ilyen szinten "érvel"
- Wikipédia hülye.
Nem azt nézi, hogy az idézett tartalom hihető, realisztikus, tanulságos vagy cáfolható (értelmesen). Értelmes cáfolat soha nincs ezen a szinten.
Egészséges gondolkodású ember szerintem nem élvezi azt, hogy napi szinten offtopik veszekedéseket provokál. Nekem például békés életem van, számomra ez visszataszító, hogy csupán a véleményem megosztása miatt, hobbiból történő írogatás miatt, ilyen alacsony szintű kötekedéseket kell eltűrni folyton.
Mindezt azért, mert ő összeférhetetlen, intoleráns, más véleményét elviselni nem hajlandó.
Ugyanakkor számtalan hülyeség elfér itt, amibe senki nem köt bele, csak pont az én nickem pécézi ki, annyira szelektív a látása.
Nem normális dolog ez, sajnálom az ilyet. Főleg így, hogy van itt olyan, amelyik már tavaly óta nem bír leszakadni rólam, felismerhető szövegeivel.
Én már restellném magam a helyében, hiszen nem vall egészséges mentalitásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!