Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Személyes meggyőződésed/hited...

Személyes meggyőződésed/hited szerint mi van a halál után?

Figyelt kérdés

ma 12:58
1 2
 1/14 anonim válasza:
53%
Hamvasztás, temetés!
ma 13:25
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Újjászületetünk egy másik testben. Csak ezt tartom logikusnak.
ma 13:34
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
Semmi
ma 13:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt senki sem tudja szerintem. Bármi van, azt az emberi agy korlátai miatt felfogni sem lehetne. Meglátjuk.
ma 14:07
 5/14 anonim ***** válasza:
50%
Ebből az életből az a legvalószinűbb, hogy semmi, de még sem biztos. De az tuti, hogy ugyan az lehet a halál állapota, ami a szülletésünk előtt voltunk, az nem mentség szerintem, hogy "nem látunk és nincsenek emlékeink a születésünk előttről" hiszen sokszor az embernek az is ki esik mi volt egy nappal ezelött. De mindig valószinűbb semmi.
ma 14:22
 6/14 anonim ***** válasza:
60%
Vagy semmi, vagy újjászületés és másik éntudat.
ma 14:28
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Mindig, soha, minden, semmi. Amelyik mondat ezek egyikével kezdődik, eleve igaz nem lehet.
ma 14:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Miért 7-es tudsz bizonyítékot mutatni? teljes sötétség és homály az egész. Ennyi erővel mondhatnánk azt, hogy a fű kék, is lehetne az agyunk hiteti elvelünk, hogy zöld, de attól életed végéig zöldnek fogod látni, attól, hogy van benne igazság. Jelenleg én teljesen semmit nem látok és mindig is szintelen semmit láttam születésem előtt és az élet után is.
ma 15:10
 9/14 anonim ***** válasza:

Isten nem tartja tudatlanságban az embert.

A halál után semmi nincs, az élet megszűnt.

Jézus halála pedig azt szavatolja, hogy az az állapot nem marad így, hanem az Ő Uralma alatt a Földön, sok millióan fognak élni azok közül, akik meghaltak. Visszakapják az életüket.

Addig "alvás" van.

ma 16:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#7 Minden vízmolekula egy oxigén és két hidrogén atomból épül fel. ← Akkor ez a mondat most hamis? Vagy a Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár.
ma 16:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!