Vas megyében van táltos, aki beméri a házat?
Tudod En abbol indulok ki, hogy regen sosem mertek be a hazat emiatt, s valoban most ezt Kovacs Taltos Ur jol bevezette, En nem mondom azt, hogy nem hiszek ebben, mert nem idegen Tolem az O gyogyitasi modszere, tehat elfogadom.
De azt mar nem tudom elfogadni, hogy egy haznak a felmereset, 40-70 Ft-tol tudjak elvallalni, mivel ezt lehet hallani.
Szerintem bizzal onmagadban es hallgas az erzelmeidre, es Te is eltudod donteni, hogy hova keruljon az az agy, de ha nem igy gondolod, akkor a Taltos hu-n megtudod nezni, hogy a Te megyedben hol talalsz olyan embert, Aki ezzel foglalkozik, mivel mar tobben vegeznek el iskolat, s muvelik ezt,
de En meg mindig csak a szuletett gyogyitokat tudom elfogadni, Akiknek a "verukben" is van ez, tehat tehetsegesek!
Mi anno azért csináltattuk, mert már ki voltuk készülve, hogy nem alszik a gyerek éjszaka. Mondanom se kell, utána se aludt. Most meg olyan helyen van az ágya, hova abszolut nem javasolták, mégis alszik. Ennyit erről.
Egyébként azt mondta a legegyszerűbb módszer a betájolásra, hogy megfigyeled, a kutya/macska hol szeret aludni/feküdni lakáson belül. Az állatok állítólag sosem fekszenek olyan helyre, ahol vízér vagy mágneses sugárzás van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!