Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi történik akkor, ha Jézus...

Mi történik akkor, ha Jézus vagy a reinkarnáció története csak más párhuzamosan világokban valóságos és mi világunkba talán csak egy fekete lyuk tértorzító hatása miatt szivárog át?

Figyelt kérdés

Mivel amúgy is végtelen számú párhuzamos világ van, ezért a lehetőségek száma is végtelen. Egy fekete lyuk meg olyan nehéz volt, hogy áttolta a teret a mienkbe és lehet valahol ki is szakadt a két világot elválasztó fátyol.

Mi van ha a mi világunkba csak a sztorik szivárognak át és olyasmiben hiszünk, amiben más univerzumok lakóinak kell?

tegnapelőtt 10:44
 1/10 A kérdező kommentje:

Lenne így esély megismerni a mi személyes valóságunkat?

Vagy teljesen megfertőzte a más világokból átszivárgó tan?

tegnapelőtt 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:
45%
Sehol nem igaz, mert sehol sem lehetséges.
tegnapelőtt 11:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Honnan tudod?
tegnapelőtt 11:29
 4/10 Gabi bácsi ***** válasza:
52%
Már meg is történt. Mi meg csak sztorizgatunk.
tegnapelőtt 12:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Isten mindenről tájékoztatja az embereket is.

Azt is eltitkolhatta volna, hogy vannak angyalok az égben mellette.

De nem tette.

Időben mindenről tájékoztatja az emberi családját, a szándékairól.

Isten nem titkolózik. Nincs miért.

tegnapelőtt 12:30
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

#3: először bizonyítani kellene a multiverzumok létét.

Ha lehetséges világok soraként fogjuk fel: van olyan világ, ahol van négyoldalú háromszög? Ugyanakkora az esély a bibliai Jézusra.

tegnapelőtt 13:05
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

Gyerekkent hittel a Mikulásban, aztan kiderúlt, hogy nem úgy vannak a dolgok ahogy gondoltad.

Hanem kicsit máshogy.

Mi történt?

Semmi.

tegnapelőtt 18:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7 vagyok folytatom

Nem az a lényeg, hogy amiben hiszel az egy az egyben igaz legyen. Leellenörizni úgyse tudod.

Hanem hogy amiben/akiben hiszel, a barmiylen hited által milyen emberré válsz?

Jobb vagy rosszabb?

Miatta átgyalogolsz masokon és karodítasz másokat meg magadat vagy a hiten keresztül, bármi is az segítesz másoknak stb...

tegnapelőtt 18:03
 9/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Gyerekként hittem Kádár Jánosban, mert biztosította nekem a békés gyerekkort.

Hittem Egely Györgyben, mert akkor még nem ismertem fel a kezdődő elmebaj jeleit.

Hittem Juszt Lászlóban, mert nem tudtam, hogy mekkora troll.

Lehetne sorolni.

Voltak olyan felfogásaim, amit később át kellett értelmezni, ahogy jöttek a tapasztalatok.

Úgyhogy nem hiszek már semmi fikcióban. Jézus is egy korabeli troll volt szerintem (és influencer), csak később a papok misztifikálták, a hatalmi rendszer fenntartása érdekében, mindenféle mesékkel etetve az embereket.

Egyébként a reinkarnáció nem egy történet, hanem egy feltételezett működés, amit több ezer éve mantráznak emberek, amíg annyira beleélik magukat, hogy egyfajta agymosásként el is hiszik.

Hátterében sem kell semmi különöset keresni, így lehetett a társadalmat uralni, hogy viselkedjenek jól az emberek.

Mint a keresztényeknél a pokollal való fenyegetés, vagy mennyország.

Manapság pedig sokan kábítószerként hisznek benne, megnyugtató érzés nekik, ha azt hiszik, hogy lesz valami a halál után is.

Globális átlagban 20-30 %-ra tehető a reinkarnációban hívők aránya, napjainkban.

Hindu világban 80 %.

USA 20-25 %.

Ez túl kevés szavazat.

tegnap 20:45
 10/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%
...kimaradt véletlenül, hogy a nyugati világban főleg a tapasztalatlan és befolyásolható fiatalok hiszik el, idősebb korban már kevésbé. (Régen én is a Krisnásoktól kaptam a félrevezetést, persze nem voltam soha szektahívő, csak akkor még egyfajta érdekesség, újdonság volt.)
tegnap 21:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!