Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet hogy nem is vagyok homokos?

Lehet hogy nem is vagyok homokos?

Figyelt kérdés
okt. 5. 07:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog,hogy kit akarsz szeretni és milyen életet élni.Más kérdés,ha a szexualitásod adott, azon nem tudsz változtatni,max elnyomni és színészkedni.De ezt is csak ideig óráig, mert lelkileg nagyon megvisel.
okt. 5. 12:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, a szexuális irányultság adott, azzal nem tudsz mit csinálni. A gyerekkori trauma rész sokkal inkább arra lehet igaz, hogy gyűlölöd magad olyasmiért, amiről nem is tehetsz. Beléd nevelték, hogy ez rossz, hogy ez undorító, hogy természetellenes. Fordulj pszichológushoz, vagy keress valakit, akivel őszintén tudsz erről beszélni, anélkül, hogy elítélne. Komolyan mondom, mert nagyon sokat segít.

Másrészt meggondolandó, hogy ha nem vonzódsz a nőkhöz, és a férfiakkkal való szextől sem trauma miatt undorodsz, akkor lehetsz aszexuális. Ez nagyjából azt jelenti, hogy nem/nem nagyon érzel szexuális vonzalmat. Ez is teljesen oké, nem kell görcsölni rajta, sokan vannak így vele. Ettől még lehet párkapcsolatod, ha akarsz, és a másiknak sem gond.

De abból, ahogy írsz a témáról, az elsőt valószínűbbnek tartom.

okt. 5. 12:26
 13/19 anonim ***** válasza:
41%
Sokan otthagyják a homokosságot, sok a "kigyógyult" bzi. Nem kell ezen aggódni.
okt. 5. 12:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, bemenekülnek egy látszat házasságba, kínlódnak aztán pasikkal ismerkednek titokban.
okt. 5. 12:56
 15/19 anonim válasza:
79%

nem értem ezeket a debil reakciókat.

ember leírta hatszor, hogy undorodik a témától, és nőt akar. ti meg ismételgetitek, hogy "hát buzzi vagy, sorry", meg "úgyse tudsz mit csinálni".

minek fórumoztok ti egyáltalán?

okt. 5. 16:29
 16/19 anonim ***** válasza:
54%
Bepróbálkozott nálad egy meleg és abberált személy gyerekkorodban vagy mi?
okt. 5. 16:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

én 3.-ban megbuktam matekból, pótvizsgán átmentem. annyira gyűlölzem magamat, hogy 8.-ig önkínzásokat alkalmaztam magamon. tanárok, oszitársak, anyám, apám,hugom stb. mind megmondták és a mai napig mondják h az a tanárnő volt beteg, hogy megbuktatott ok nélkül. ki is rúgták azonnal, amint az osztálytársaimnak is sok volt ahogyan beszélt velem. én ezekből semmire se emlékszek. 3 évrs korom óta vannak emlékeim, mindenre emlékszem csak arra nem hogy az a tanárnőm hogy beszélt velem és miket csinált stb.

trauma. alig tudtam kijönni belőle. sajnos érettdségin a matek nem volt, de nem tudom pótolni munka, beteg testvér mellett. nem is szeretném. úgyis újra szenvednék és károkat akarnék tenni magamon.

pszichológusok eleve mindent telibe sz@rnak, feleslegesen mentem. nem kaptam felmentést sohase.

a traumákat mindenkinek magának kell feldolgoznia.

okt. 5. 17:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Lehet.
okt. 5. 20:57
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ismered Dr. Edith Fiore könyvét? Klinikai szakpszichológus a hölgy. Nagyon érdekes megközelítést ír le a témáról, ajánlom figyelmedbe a könyvet. Nem is hosszú, néhány óra alatt el lehet olvasni és nagyon megéri.

Amit ő írt, az alapján meg lehet gyógyulni azoknak, akiknek a leírt az oka.

Olvasd el, hátha veled is az a helyzet.

okt. 6. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!