Mit tudhatott Lajcsi, amiért a háttérhatalmak elhallgattatták?
"Látom a többséget könnyű megvezetni a médián keresztül."
Bizonyára arra gondolsz, amikor a TV-ben – kvázi szemtől szemben — hazudozik az arcodba, ártatlan képpel.
Csak őt magát figyeltem és próbáltam volna hinni, alapból nem vagyok rosszindulattal iránta.
De sajnálom, végül arra jutottam, hogy itt valami nem áll össze, inkább hiszek a bíróságnak.
Lajcsi alapvetően nem egy jó srác, sok stiklis ügye volt, de tényleg az okozta a vesztét, amit 7-es ír, ráment egy területre, és elhalászta egy NER-es nagyhal elől. Szóltak neki hogy ez nem jó, másnak kell, de nagyképűen elkúldte őket, erre gondolom rászállt a szervezet, és hamar találtak rajta fogást.
Kit küldenek áramlopásért börtönbe?! Curtis tesója bérgyilkossággal van vádolva, -és egyéb dolgokkal- és szabadon jön-megy, Völner és Schadl 100 milliós sikkasztás-lopás és szabadon vannak, stb.
Példát kell ilyenkor azokkal statuálni, akik ellent mernek mondani a NER-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!