Reinkarnációban hívők! Most hogy bebizonyították, hogy igazi a torinoi lepel ami valóban Krisztus Leple amit akkora fényhatás ért feltámadás közben, hogy beleégett az arca, hogyan viszonyultok hozzá, hogy minden bizonnyal feltámadás létezik?
Ezt miért a reinkarnációban hívőknek címezted? Ők és a feltámadásban hívők konfliktusban állnak? Nem kötözködésből kérdem, tényleg nem tudtam erről. Azt hittem, az ateisták azok főleg, akik nem hisznek a feltámadásban.
Amúgy a feltámadás tényét most sem bizonyítja a lepel, de az egyik legérdekesebb vallási ereklye, az biztos.
Semmit.
A reinkarnáció amúgy is latin szó ami újra megtestesülés jelent. Egyes szekták hittek benne Jeruzsálem környékén. (Google… mondjuk engem az érdekel miért latin szavat használunk egy indiai kifejezésre? És a válasz meg az hogy passz! Van köze hozzá, hasonló de nem azonos)
Az újjászületés meg a keleti gondolat hogy halálos után új testben születsz újjá úgymond “tiszta lappal”
A lépésre meg ha egy van egy doku film ezzel azonosan hiteles forrás melyben több fele keppen kísérleteznek hogy hogy valósítható meg s mégis kamu legyen. Mert ha közel van a testhez a vásznon a lenyomat torzul. Ha az arcod begested és rá nyomod akkor nem egy normális emberi arc szerkezetet kapsz. De végül fény játékkal sikerült x távolságból tükörrel beleégetni egy bábu arcát.
Most hogy Discoveryn vagy sprektumon lattam e meg nem mondom
De nem csodáltam ha magyarosan
Lehull a lepel címmel futna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!