Sikeres manifesztáció titka?
Akinek volt már sikeres manifesztációja mit javasol?
Régebben annyira álmodoztam egy pasiról (aki kb a létezésemről sem tudhatott) hogy konkrétan bevonzottam magamnak. Teljesen elképzeltem hogy milyen lehet vele egy kapcsolat, közös programok, élmények meg minden hogy végül magától érkezett az életembe.
Ez volt az a pont hogy elkezdtem hinni a bevonzásba, pedig nem tudatosan tettem.
Jelenleg tudatosan szeretnék bevonzani valakit akivel sok rosszat átéltünk mostanság de mindig egymás mellett kötöttünk ki. Próbálom jelenleg tisztázni magamba mit akarok (mert néha akaratom ellenére gondolok a sok rosszra hiába vagyok benne biztos hogy AKAROM ŐT). Tudom hogy ő is így érez hisz 2 hete is szándékosan nekem kedvező randit szervezett. Kb azonos érzései lehetnek mint nekem, hisz sokat beszéltünk róla. Egymást akarjuk gondol nélkül. Pár napja nem beszélünk viszont én manifesztálgatok (369, parfümös, szerelmes levelet írok magamnak a nevébe) és egyre jobban megy az is hogy fejben nem inogok meg és próbálok jobb lenni hogy mindenhogy akarjon és vággyon rám.
Egyéb ötlet tapasztalat? Laikusok kérem ne válaszoljanak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!