Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hiszel a karmában?

Hiszel a karmában?

Figyelt kérdés

szept. 1. 14:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%
Ha van karma akkor eléggé igazságtalan egy pcs
szept. 1. 19:03
 12/21 anonim válasza:
38%
határozottan igen
szept. 1. 19:53
 13/21 anonim válasza:
31%
Igen, hiszek!
szept. 1. 20:05
 14/21 anonim ***** válasza:
51%
nem hiszek mert a való életben a legtöbbször aki rosszat tesz nem kap vissza semmit vagy ha valamit mégis az töredéke annak amit csinált. általában a jók szívják meg de nagyon durván.. úgyhogy én nem hiszek.. üdv a való életben.
szept. 1. 20:24
 15/21 anonim ***** válasza:
24%

Igen, természetesen.

Én még buddhában hiszek.

szept. 2. 00:43
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

Egyáltalán nem hiszek benne. Már nem hiszek benne. Addig hittem, amíg nem láttam magam körül, családban, munkahelyen, baráti körben ,hogy kik érvényesülnek, milyen emberek tobzódnak, micsoda aljasságok történnek meg mindig azok javára, akik ezt nem érdemlik meg.

Kifosztott házastársak,elhagyott szeretettel teli emberek, segítő,jóindulatú és ezért maximálisan kihasznált munkatársak.

A butaság,rosszindulat, szexuális perverziók tombolnak és rombolnak.

És ha van karma, nem tud meghatni,hogy majd egyszer ötezer év múlva harmincöt élettel ezután visszakapja valaki.

Sajnos ma olyan a világ,hogy jobb közömbösnek lenni,mert ha jót teszel,szeretsz másokat - na ezt aztán úgy kapod vissza,hogy néha a pokolban érezheted magad.

szept. 2. 04:55
 17/21 anonim ***** válasza:
82%

Segitettem sok embernek es szart se kaptam vissza

Ennyit a karmáról

szept. 2. 06:16
 18/21 anonim ***** válasza:
62%
16-al értek egyet. Én is ezt tapasztalom...
szept. 2. 10:28
 19/21 anonim válasza:
54%
Nem hiszek semmiféle vallásos dologban.
szept. 2. 16:47
 20/21 anonim ***** válasza:
25%
Meg vagyok róla győzödve. Ahogy arról is, hogy nem lehet kilépni belőle és nem a fejlődést szolgálja.
szept. 2. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!