Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A párhuzamos dimenziókban,hisz...

A párhuzamos dimenziókban,hiszek de a mennyorszagban,nem hiszek van koztetek is ilyen.?

Figyelt kérdés

#párhuzamos dimenziók.
aug. 28. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Van, ezt hívják ezoterikus ateistának... elég ritka. Már persze, ha istenekben sem hiszel.
aug. 28. 14:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Pedig van olyan hely. Mindenfajta dimenziók léteznek.
aug. 28. 15:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Kettes: ugye feltűnt, hogy nem ez volt a kérdés?
aug. 28. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:
én ateista vagyok. A párhuzamos dimenziókkal nincs dolgunk.
aug. 28. 18:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez nem biztos, mert ha valahogy sikerül kapcsolatot találni, akkor érdekes lesz kutatni. Nagyon is.
aug. 28. 19:02
 6/9 A kérdező kommentje:

Negy:

én is ateista, vagyok de hiszek ebben szoval nem minden ateista teljesen hitetlen.

aug. 28. 19:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Az ateisták az istenekben nem hisznek, bármi másban hihetnek.

Szerintem elég szerencsétlen ez a fajta kategorizálás, mert ha te szívből hiszel Festéktüsszentő Hapci Benőben, akkor ateista vagy, de ez ugyanaz a kategória, mint a Nagy Manitu, amikor viszont hívő vagy.

De attól még ez van, így kell értelmezni.

aug. 28. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Olvasd el Wilhelm Bush, Jézus a mi sorsunk c. könyvét.

Elmagyarázza, hogy az átlag keresztény világképe ez: fent van a menny, lent a pokol. De a Biblia világképe: Minden oldalról körülzártál engem.

Azt mondja, Isten egy másik dimenzióban van, de pontosan itt körülöttünk. Ő a dimenziókkal magyarázza el a poklot és a mennyet.

aug. 28. 20:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy letezik ha igen az nem igazi dimenzio a dimenziot nem a pokolra meg a

mennyorszagra ertettem .

aug. 28. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!