Szerintetek mi lehet a magyarázat arra ami a lakásunkban történik?
Story time!
Tegnap este a nappaliban èppen a nagyanyámmal filmet néztünk mikor hirtelen három kopogásra lettem figyelmes,pontosan nem tudtam behatárolni,hogy honnan jöttek a kopogások.Azt tudni kell,hogy a lakás ahol jelenleg együtt élek a szüleimmel egy emeletes könnyű szerkezetű ház,a falai gipsz kartonból vannak így minden áthallatszódik pl az egyik szobából a másikba.Én az öcsémékkel az emeleten tartózkodom,az egyik öcsém szobája az enyém mellett van,mikor a szomszéd szobában nyílik az ajtó az megtévesztő tud lenni,mert olyannyira át hallatszik hozzàm,hogy számomra úgy hallatszódik mintha hozzám nyitnának be.Ráadásul azt is lehet hallani ha az emeleten járkál valaki.Ami a lényeg,hogy a kopogásokat nem csak én hanem a szomszéd szobából anyámék is hallották,hallottam amint anyám fel megy az emeletre, benéz az öcsémékhez,majd lejön.Kérdezte,hogy én dübörögtem-e,mondtam,hogy nem de én is hallottam a zajt,mondta hogy ők is hallották,fel ment az öcsémhez aki anyám elmondása szerint nem aludt és láthatóan félt valamitől.Nagyanyàm is hallotta a kopogásokat,de ő az ablak felől hallotta őket ami kizárt,tudom milyen hogyha az ablak felől,oldalról kintről hallatszódik valami és a kopogások egyértelműen a házon belülről jöttek.Ez este 22-óra körül lehetett. Egyébként már nem ez az első eset,anyámmal már több alkalommal is hallottunk olyan hangokat az emeleten,hogy mintha valaki járkálna vagy puffanás,dübörgés szerű hangot hallottunk,és nem,nincs patkány a falban,mert annak teljesén más hangja lenne,hallottam már patkányt mászkálni falban,pontosan tudom milyen hang hatásokkal jár.Ez általában este 10-11-körül történik,legtöbbször akkor mikor rajtunk kívül nincs senki a lakásban csak én és anyám,a földszintről a nappaliból viszont nehezen lehet megállapítani,hogy a hangok az én,vagy az öcsém szobájából jönnek-e,vagy pedig a folyosó részről.Az egyik munkatársam ismerte a ház előző tulajdonosait,a ház egyik korábbi tulajdonosának meghalt a felesége és utána el lett adva a ház.Én lassan felnőtt fejjel kicsit szkeptikus,vagyok a paranormális témában,inkább hiszem ha látom ( kisgyerekként ez teljesen más volt ) anyám sem az a fajta aki minden dologra szellemet kiált,de ezt a dolgot ő sem tudja hova tenni ami esténként a házban történik,van,hogy poénkodunk vele,hogy biztos a démonok azok.
Ti mit gondoltok erről a helyzetről? Szerintetek mi lehet ez?
„ A sztorit egy filmből vetted. Az a címe, hogy A félelem fészke.”
Egyáltalán nem.Amit leírtam nem kitaláció,tényleg megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!