Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már, hogy többször is...

Volt már, hogy többször is ugyanazt álmodtad? (akár jó, akár nem)

Figyelt kérdés
Nekem néha visszajön egy álmom, ami olyan furcsa és ezért kíváncsi vagyok, hogy mással is szokott-e ilyen lenni

aug. 27. 17:15
 1/6 anonim válasza:
100%
Igen, volt. Már kismilliószor álmodtam azt, hogy babát várok vagy már van gyerekem (amúgy nincs).
aug. 27. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor. Gyakran álmodom azt, hogy a régi lakásunkban vagyok, és pakolok össze, meg attól félek, hogy valamit ott hagyok, aztán jön anyám kocsival, és menni kell. Aztán sokáig állok és nézem kintről az ablakunkat.
aug. 27. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább álmodok valamit és tudom, hogy a folytatása valamelyik azelőtti álmaimnak. Olyan érzés fog el.
aug. 27. 20:12
 4/6 kürtőskalácska ***** válasza:
Nekem sokszor vannak viszatérő álmaim vannak jók meg vannak kevésbé jók de olyan is van hogy csak egy kis része változik az álomnak.
aug. 27. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem olyan van, hogy egy álom ébredés után olyan mintha én ezt már álmodtam volna 1x vagy többször, csak már nem emlékszem rá, de nem tudom eldönteni, hogy tényleg így igaz, vagy csak az agyam játszik.
aug. 27. 23:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
aug. 27. 23:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!