Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez soul tie (lélekkötés)...

Ez soul tie (lélekkötés) lenne? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel találkoztam év elején, pár napig beszélgettünk aztán kiderült ő nem érez így irántam és abbahagytuk a beszélgetést. Azóta nagyon random összefutunk egy teljesen random helyen, vagy akár a barátait látom vagy ő az enyémeket. Sok dolog van ebben amit nem tartok véletlennek. Illetve már nem is gondoltam rá és elkezdtem róla álmodni, a szüleiről, és néha elkezdek rossz energiát érezni ami nem az enyém és tiktokon újraközléseiben látom hogy éppen olyan dolgokat közölt újra amik szomorúak, tehát megérzem ha nincs jól, és hiába nem beszélünk hosszu idelye érzem hogy lesz köztünk valami
aug. 1. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha elmondta hogy nem érez irántad, akkor miért nyúzod még ezt a témát? Tessék őt békén hagyni.
aug. 2. 03:11
 2/2 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Ezek csak a saját képzelgéseid, illetve belemagyarázásaid a véletlenekbe.

Nincsenek misztikus energiák sem.

Az energia, mint fizikai fogalom, különféle megnyilvánulásai tudományosan tisztázottak gyakorlatilag.

Mára átlátjuk az egész távközlési spektrumot, különféle frekvenciákat, hullámterjedéseket stb.

Ezo blablákkal csak azokat tudják beetetni, akik a fizikához nem értenek.

Nincs ilyen.

aug. 2. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!