Azok az emberek akik egy évesen halnak meg, hogy pereg le az életük ha alig éltek valamit?
Figyelt kérdés
júl. 30. 08:57
1/15 anonim válasza:
Senkinek nem pereg le. Az élet nem egy amerikai film.
2/15 anonim válasza:
Ok, már megint Te...
Valami forrás? Titkok videó? Vagy háromórás német nyelvű előadás?
4/15 anonim válasza:
Nem "pereg le" az élet.
Az agy ilyenkor véletlenszerűen előhozhat régi emlékeket (akármilyen sorrendben) - azért, hátha segít abban a helyzetben.
De ezt már annyiszor elmondtuk...
5/15 A kérdező kommentje:
Dr. House 2
júl. 30. 11:59
6/15 anonim válasza:
#4: olvasd el a tanulmányt. Az is feltételezés csupán, hogy emlékek feljönnek, ráadásul rendhagyó körülmények között, különböző gyógyszerek mellett.
Emellett arra semmi bizonyíték nincs, hogy leperegne az egész életünk.
Vruff, vruff
7/15 A kérdező kommentje:
Ahogyan arra sem, hogy a Föld magja létezik
¯\_(ツ)_/¯
Hiszen nem láttam még.
júl. 30. 12:30
8/15 anonim válasza:
"Hiszen nem láttam még."
Ja, hogy neked ennyi elég ahhoz, hogy ne higgy valamiben?
Hát, érdekes...
9/15 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy az ilyen gyorsan távozó lelkeknél nincs ilyen, vagy pedig nagyon rövid ez a fázis, ha esetleg mégis lepereg a film.
10/15 anonim válasza:
A "filmet" természetesen idézőjelben kell érteni, itt nyilván mindenki tudja, hogy ez csak hasonlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!