Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezt hogy lehet/kell értelmezni?

Ezt hogy lehet/kell értelmezni?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt, nagyon hasonló a személyiségünk és nagyon sosrszerűen is találkoztunk, vagyis úgy hozott össze minket az élet, hogy arra kb semmi esély nem volt, hogy mi találkozzunk.

(ezt túl hosszú lenne részletezni)

Ő most 22 éves, és eddigi élete során soha nem volt haláleset a családjában, anyai részről 100 évhez közeli dédnagyszülők, 70+-os nagyszülők.

Apai részről meg csak egy nagymamája volt, az ő férje még a barátnőm születése előtt halt meg.

Mióta együtt vagyunk meghalt a barátnőm 14 éves első kutyája, az apai nagyanyja 86 évesen, az anyukája második párja 50 évesen, és nemrég az apukája szintén 50 évesen (utóbbi vártalanul)

Mindez 1 év alatt.

Nekem az volt az első gondolatom, hogy balszerencsék sorozatát hozom rá, mióta jelen vagyok az életében ezek történtek, és akkor majd valószínű hamarosan a dédikkel is lehet valami már csak a korukból adódóan is.

Mikor elmeséltem egy barátomnak ő kérdezte hogy nem lehet e hogy ezek amúgy is megtörténtek volna, és azért vagyok én, hogy átgsegítsem ezeken, és azért küldött a sors mellé?

Végülis ebben is van valami, mert én vele képzelem el az életem, hűséges típus vagyok, nem vágyok más nőre/nőkre, szóval a magam részéről én vele maradok amíg élek.

Lehet, hogy nem feltétlen ez a kategória, de a párkapcsolatok és hasonló kérdéskörbe még kevésbé illik bele, inkább ilyen ezotérikus szempontból próbálnám msot megközelíteni a kérdést.

júl. 28. 16:19
 1/2 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

"Mikor elmeséltem egy barátomnak ő kérdezte hogy nem lehet e hogy ezek amúgy is megtörténtek volna, és azért vagyok én, hogy átgsegítsem ezeken, és azért küldött a sors mellé?"

Amúgy is megtörtént volna, hogy barátnők lettetek volna, nem kell ebbe többet belelátni. Próbáld az embereket is úgy elképzelni, mint egy hangyabolyt! Matematikai véletleneken múlik, hogy két hangya összetalálkozik, elbeszélgetnek (jó időnk van!), csápjaikat összedörgölik, mennek tovább.

Az Uránuszról nézve mi is csak hangyák (se) vagyunk. Miért képzelik egyesek, hogy az Univerzum egyáltalán törődik bárkivel?

Ismered azt a fogalmat, hogy az evolúció közömbössége? Az emberi vagy állati világban is akkora kegyetlenkedések, kínok, kínzások, önző gyilkosságok történnek (egyik megeszi a másikat, akár bénító mérgekkel lekezelve, élve megeszi!), senki nem emel kifogást miatta, sem felülről (Isten), sem lentről (Pokol).

Ez az evolúció és az Univerzum végtelen közömbössége, a földi élet szenvedései iránt.

Ébredj fel te is ájtatos álmaidból, míg nem késő...

júl. 28. 16:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Az ezotériában nincs olyan,hogy balszerencse.Ok-okozati összefüggések vannak,egyéni szabad akarattal felruházott individuumok tudatos,vagy tudatalatti döntései..Sors, előre megtervezett életút és karma..

Vagyis ez olyan,mintha önmagadat tennéd felelőssé emberek és állatok haláláért pedig messze nincs hatalmad fölötte akár balszerencsés vagy akár nem..

Az utóbbi években rengetegen mentek el akik nem akarták bevállalni az utolsó időket,van egy nagyon bölcs barátod aki tisztán látja a helyzeted,érdemes hallgatnod rá..

júl. 29. 12:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!