Jobb almodoznom mint megtennem dolgokat(?)
Figyelt kérdés
júl. 24. 05:42
1/16 A kérdező kommentje:
Sajnos almodozas fuggo vagyok. Hogy tudnek ebbol kijonni? Lenne lehetosegek megtenni dolgokat, de inkabb fekszek az ágyon es almodozok roluk
júl. 24. 05:42
2/16 anonim válasza:
Mi az oka, hogy nem teszed meg ezeket a dolgokat?
3/16 A kérdező kommentje:
Nemtudom, lustasag
Vagy tudja a fene
Egyszerubb almodoznom rola
júl. 24. 13:19
4/16 anonim válasza:
Azért, szerintem hogyha nincs más akadálya, akkor próbáld meg megtenni, hátha jól fogsz járni utána.
5/16 anonim válasza:
Ez egy menekules. Pont mint az alkohol, csak nyilvan kevesbe karos. Maladaptiv megkuzdesi modokra, semakra keress ra esetleg. Mondjuk az se mindegy, hany eves vagy. 16 evesen belefer, bar ott is jelezhet bajt, de 35 evesen aztan vegkepp nem oke.
6/16 anonim válasza:
Talán a kudarckerülés - tartasz tőle, hogy nem jön össze, inkább meg sem próbálod.
7/16 A kérdező kommentje:
Vagy az agyam mar annyira megszokta az almodozast hogyha teljesulne a dolog akkor nem tudna mirol almodozni
júl. 24. 17:07
8/16 anonim válasza:
Félsz a csalódástól, így hát meg se valósítod, vagy ha megvalósulna, idő előtt kimenekülsz belőle.
Úgyszólván kudarckerülés!
9/16 anonim válasza:
Nekem ugyanez van.
Nálam nem kudarckerülés hanem szimplán sokkal könnyebb és gyorsabb képzeletben megvalósítani a dolgokat mint a valóságban.
Míg a valóságban megvalósítod elunod az életedet is.
10/16 A kérdező kommentje:
De kepzeletben nem tortenik semmi csak ujra meg ujra ugyanaz az almodozas megy
júl. 24. 20:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!