Mit jelenthetett ez??
Ma egy nagyon fura dolog tortent velem, gondoltam megosztom. Egyik este sokIsten es Jezussal valo videot lattam tiktokon, es lattam hogy beszelgetnek vele vagyis imadsagba, de a sajat szavaikkal. Ugy ereztem hogy lelkileg teljesen ossze vagyok omolva. Elkezdtem mondani neki sirva, es elontott egy fura erzes hogy olyan jo lenne ha valaki jo ember vagy isten megolelne. Aztan ahogy
gondolkoztam hogy vajon adna e jelet hogy velem van a mellettem levo lampa vilagitott ami az iroasztalomra vilagitott, majd lattam egy arnyekot ami lassan elment ott.
Én szerintem hallucináció.
Ezt onnan tudom ,hogy nekem is volt hasonló tapasztalatom.Amikor egy olyan személyt láttam magam előtt ,aki nem volt ott.
Nálam az idegeségtől és a félelemtől volt ez illetve a kimerűltségtől.
2 valaszolo
Igen lassan egy arnyek mozdult meg es ment el. Nem megkonnyebulest, hanem inkabb felelmet ereztem, es nem tudtam hova rakni.
3. valaszolo
Gondoltam erre is de felelmet ereztem, meg is ijedtem, es le is gyengultem abba a pillanatba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!