Ezek a bevillanások, képzelgések előző életbeli emlékek lehetnek?
Figyelt kérdés
Kisgyerek koromban is sokszor volt olyan hogy elkezdtem gondolkodni és bevillantak parfüm illatok és az is mintha egy templomban lennék, de fekete minden és ott áll az oltár mögött egy fekete ruhás szerzetes vagy valaki. A másik egy erdei elhagyatott ház volt, ahol már majdnem minden zöld volt a házon, érdekes illat vagy szag terjengett ilyen dohos ruhaszag vagy nem is tudom mihez hasonlítani. Különböző régi tárgyak hevernek a földön, lábas, szék, tányérok.júl. 19. 16:01
1/3 A kérdező kommentje:
A másodikat lehet csak álmodtam
júl. 19. 16:02
2/3 anonim válasza:
Nincs kizárva. Kicsit mélyebbre kellene menni egy szakértővel. Talán még tanulnál is belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!