Hogyan lehet időjárást manifesztálni?
Figyelt kérdés
Jó időt szeretnék csinálni a kirándulás napjára...júl. 19. 08:13
1/13 anonim válasza:
Igazítsd a kirándulást az időhöz! Fordítva nem fog menni.
2/13 Kedves Vezető válasza:
Ha a jó idő, neked ez a pusztulat, ez még marad sajnos egy darabig.
Szeptemberig is akár.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem erre a pusztulatra vágyok...
A kellemes 34 fokra amibe nyugodtan lehet pancsolni is. A 22 fok nem kellemes arra...
júl. 19. 13:00
5/13 Kedves Vezető válasza:
Hát, kinek mi, nekem a 26 fok+ balatoni hideg víz adta anno :)
A vonzás törvénye segíthet, de vigyázz, mert ha a szr időre gondolsz, hogy NE legyen szrbidő, azt vonzod be.
Mondom ezt úgy, hogy nem nagyon hiszek benne, de hiszem hogy sokmindent nem tudunk, és a gondolataink többek, mint az agy melléktermékei.
6/13 anonim válasza:
A Süss fel, nap, fényes nap c. gyerekdal éneklését ajánlom.
7/13 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi vagyok! Manifesztálnék már egy kis hűvöset!
8/13 anonim válasza:
Vannak olyan emberek akik a mágia vagy más okkult praktikák által olyan erővel rendelkeznek hogy valamennyire tudják befolyásolni az időjárás alakulását.
9/13 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy vannak olyan emberek. Személyesen is ismerek olyat aki képes erre. Tapasztaltam is, hogy elzavarta a viharfelhőket amikor egy kerti bulin voltunk. Nagyon érdekes. Ezért gondoltam, hogy manifesztálni is lehet...
júl. 20. 07:53
10/13 anonim válasza:
Menj turazni a Mount Everestre, ott allitolag jo ido van 😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!