Gonosz vagyok és sértő, ha nem akarom elmondani, hogy milyen alapanyagokat használok egy dekorációs főzethez?
Én dekorációs céllal készítek díszeket. Inkább ezotérikus irányba... Már nagyon régóta próbálok elkészteni egy dekorációs "varázsfőzetet" a neten nagyon népszerűek, az örvénylő csillámpor hatású "főzetek". Nemrég sikerült megfelelő anyagokat találnom hozzá, és az utolsó probálkozásom végre olyan volt, amilyent akartam... Megosztottam egy "misztikus" csoportban. Az admin egyből pontos leírást és receptet kért. Odaírtam, hogy ne haragudjon, de jelenleg még nem publikus a dolog. Erre törölte a posztom, szerintem még a csoportból is kivágott volna...
Tudom, hogy a mai világban az információk úgy keringenek, mint a halpiacon a halszag, de most tényleg azért haragszik meg valaki, mert a lassan éves munkám nem részletezem? Ezért tiltja meg, hogy másoknak is megmutassam? Akárhol látom ezeket a folyadékokat csak a találgatások mennek, hogy mi lehet az, nem kevés anyagot kipróbáltam ahoz, hogy meglegyen az igazi... De most akkor tényleg én érezzem rosszul magam, mert nem mondom meg mi az? Az elmúlt sok évben rengeteg hobbit kipróbáltam, és mindig megosztottam a titkaimat valakivel és utána mindig én húztam a rövidebbet, szó szerint az én tapasztalatomból indított a másik sikeres üzletet... Az én hátamon mászott fel a sikerbe, és én meg elbuktam.
Ezzel nem akarok így járni. Ezért én vagyok a gonosz?
Az ilyen idióta emberek csoportjaiért nem kár. Nem, nem kell megosztanod semmilyen receptet. A nagyid díjnyertes sütijének receptjét sem kell. Aki ezen megsértődik, hát így járt.
Amúgy pl: sokan penzert osztanak meg recepteket, szabásmintákat, életviteli tanácsokat. Ha jo vagy ebben, csinálj belőle penzt! ^^
Ha a szabályzatban ott van, hogy teljes leírást kérünk a "termékhez", akkor biztos jogos, ő dönti el.
De megoszthatod mással is, más csoportokkal vagy keress pénzt ezzel.
Nem vagy gonosz, csak megsértetted a "házirendet",és utólag sem akartál helyesbíteni.
Keress más célcsoportot.
1. Ütközik-e a csoportszabályzattal vagy nem?
2. Pontosan mit osztottál meg, ha az összetételt nem? Azt, hogy neked sikerült valamit létrehoznod, amiről nem mondod meg, hogy mi? Hát az nem poszt.
6. Nem sértettem csoportszabályzatot, tegnap óta többször is átolvastam és sehol sem írják le, hogy muszáj megosztanom. Van a csoportnak egy direkt adás-vétel csoportja, de nem oda tettem fel. Hiszen még csak prototipus az egész, még semmi sem biztos benne, az árányok sem, a hozzávalók sem... Nem eladás céljából tettem fel, ha azt szerettem volna, akkor az adás-vétel csopiba rakom. Máskor is tettem már fel alkotásaim. Csak megmutattam, hogy mit alkottam. Örültem, hogy sikerült. Kár volt.
8.
1. Nincs a csoportszabályzatban, hogy le kell írni mit hogyan, miért, miből.
2. Pontosan az aktuális végterméket osztottam meg videón, egy kedves kis szöveggel. Már nem tudom pontosan mi volt, de nagyjából ezt írtam: "Sziasztok! Varázsitalt készítettem, elkaptam Csingilinget és kértem tőle egy kis varázsport... Kár, hogy mindig fel kell rázni..." Ennyi volt a szöveg és feltettem egy 15mp-es videót.
Az admin kérte, hogy írjam le miből csináltam, én odaírtam, hogy "ne haragudjon, de jelen pillanatban nem szeretném megosztani a receptet". Így írtam, vagyis nem zártam be azt a lehetőséget sem, hogy később ezen változtassak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!