Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért vannak előérzeteim?

Miért vannak előérzeteim?

Figyelt kérdés
bármikor amikor összevesztem valakivel, mindig megéreztem hogy azzal az illetővel kibékülök vagy beszélek. nem gyakorian fordul elő de olyan 7-8 nappal a „megbeszélés” előtt megérzem hogy azzal az illetővel megint fogok újra csevegni. nem tudom mióta vannak ilyenek nálam, de szeretnék rájönni, hogy honnan érzek meg ilyeneket.

jún. 21. 18:04
 1/5 Somló Volán Zrt. ***** válasza:
Most lehet, hogy hülyeséget mondok, de szerintem ez tapasztalat. És valószínűleg már előre tudod, hogy feleslegesen vesztetek össze, és meg fogtok bocsátani egymásnak.
jún. 21. 18:16
 2/5 A kérdező kommentje:
volt akinél nem éreztem ezt mégis kibékültünk. aztán van akinél éreztem mégsem békültünk ki. fura.
jún. 21. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert te vagy a kiválasztott! Káme hámee
jún. 21. 19:01
 4/5 Pene ***** válasza:
Mindenkinek vannak megérzései, csak sokan nem hallgatnak rájuk. Valószínűleg nem csak egyféle problémánál-ez esetben összeveszés, kibékülés- vannak megérzéseid, csak ezekre figyeltél fel. Járj nyitott elmével és szemmel, és figyelj a sokadik megérzésedre. A picike hangra.
jún. 22. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha koncentrálsz vagy meditálsz, ezek a képességek élesednek, finomodnak.
jún. 25. 15:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!