Érdekelne hozzá értők véleménye akik használják a tarott kártyákat. Azt olvastam valahol, hogy vannak veszélyei pld. bevonzhatsz valami sötétet, ártó szellemet stb. Valóban megvan rá az esély? Hogyan tudom megvédeni magamat?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból csak saját részre megvásároltam a Rider félét, mivel hogy ez kezdőknek való. Olvasgatok, videókat nézek róla. Egyre jobban érdekel, vonz ez a dolog.2024. jún. 19. 17:41
11/11 anonim válasza:
A tarot-ra is igaz, aki nem értője az az elrontója. A gépet felfedezésekor, pl. ördögi masinának hívták. Ami az egyház érdekeivel ellentétes az sátáni. A filmek sem az igazságot dolgozzák fel. Azok a filmek kerülhetnek megtekintésre, amik az egyházat méltatják, érdekeket képviselik. A filmkészítés is a pénzről szól, nem az igazságról.
A tarot kártya lapjai jelentésének a helytelen ismeretétől, félreértésétől lehetnek gondok. A helyes jelentéseket sehonnan sem tudod megszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!