Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A földönkívülieket érdekli az...

A földönkívülieket érdekli az Európai parlamenti választások eredménye?

Figyelt kérdés

jún. 8. 17:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
Én nem értek amúgy a politikához. Csak annyit tudok, hogy az összes értelmes és becsületesebbnek tűnő ember akit ismerek kormányellenes. Gondolom a balliberális is az. Ennyit tudok.
jún. 8. 20:22
 12/24 Grimfox ***** válasza:
88%
Minden viszonylag becsületes ember kormányellenes, de nem korlátozza a kormányellenességét az aktuális kormányra. Aki csak egy kicsit is jobb emberismerő, mint egy gyerek, az látja, hogy a magyar politikusok közül egyben nem lehet megbízni. A piripócspusztai polgármesterhelyettest persze nem tudom, a kormányzó politikusokra gondolok.
jún. 8. 20:33
 13/24 anonim ***** válasza:
58%

Na igen, nekem ezzel gondom van, mert lehet hogy az érdektelenség miatt vagy csak azért mert az ilyen száraz témák nem érdekelnek mint a politika, az meg pláne nem hogy embereket elemezzek, mert sokkal inkább szeretek magammal foglalkozni meg ellenni a fejemben, de ekkora utálatot még más kormány ellen nem láttam és ennyi tipikus undorító ember sem állt még más kormány mellett.

Persze hogy mire kellene leváltani arról fogalmam sincs.

jún. 8. 20:40
 14/24 anonim ***** válasza:
88%
12 - Nyugodtan kiszedheted a magyar szót, mindenhol ez van, ez globális jelenség, ilyen a rendszer. A demokrácia jelen formája nem enged korrekt embereket az élmezőnybe jutni.
jún. 8. 20:45
 15/24 Grimfox ***** válasza:
88%

Már a görögök nagy része is tudta, hogy a demokrácia nem működőképes, ha egy városnál nagyobb területet kell irányítani. És ha egy várost kell irányítani, akkor sem az ideális rendszer. A mai formája meg tényleg életképtelen. Vegetáló hulla, amit gépekkel tartanak életben. Ha a vezetőket érdem alapján választanák ki, az alapján, mit értek el azon a területen, aminek a vezetőivé válnak, az szerintem jobban működne. Meg ha le lenne fektetve alaptörvényként, hogy aki a népet képviseli, az a nép szolgálatában áll, nem pedig fordítva. Úgy kevesebb pióca próbálna politikus lenni, mert nem érné meg.

Persze a politikához én sem értek, csak időnként eléggé idealista tudok lenni. Meg naiv.

13. Más se tudja, mire kellene leváltani. Már aki le szeretné váltani egyáltalán. Sokan szinte istenítik a demokráciát. Ugyanúgy tele van hibákkal, mint a kommunizmus, csak nem annyira gyorsan, és látványosan megy tönkre.

jún. 8. 21:07
 16/24 anonim ***** válasza:
58%

14 azért a magyar látványosan kiemelkedően van szidva…

Vagy máshol is el tudnak venni az adófizetői meg az EU-s pénzből nem az hogy pár milliót, hanem milliárdokat miközben a kórházak, iskolák rohadnak?

jún. 8. 21:08
 17/24 Grimfox ***** válasza:
100%
Szerintem el tudnak venni máshol is. És teszik is, csak közben nem mennek nyíltan szembe az EU politikájával. Ha emlékszel, úgy 10-15 éve a görögök voltak akkora adósságban, hogy már futóvicc lett belőle, pedig beléjük aztán pumpálták a milliárdokat. Korrupció mindenhol van.
jún. 8. 21:13
 18/24 anonim ***** válasza:
61%
jún. 8. 21:41
 19/24 Grimfox ***** válasza:
71%
A teljes országgyűlést elküldjük nekik tanácsadóként.
jún. 8. 21:47
 20/24 anonim ***** válasza:
27%

Mondtam én hogy senki nem tudja úgy szidni a magyart mint a magyar

Pedig más főleg poszt szovjet országokban sem rózsás a helyzet, de nem láttam még ekkora öngyűlöletet.

Inkább csak a kormányt kellene sztem.

jún. 8. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!