Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A földönkívülieket érdekli az...

A földönkívülieket érdekli az Európai parlamenti választások eredménye?

Figyelt kérdés

2024. jún. 8. 17:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
Én nem értek amúgy a politikához. Csak annyit tudok, hogy az összes értelmes és becsületesebbnek tűnő ember akit ismerek kormányellenes. Gondolom a balliberális is az. Ennyit tudok.
2024. jún. 8. 20:22
 12/24 Grimfox ***** válasza:
88%
Minden viszonylag becsületes ember kormányellenes, de nem korlátozza a kormányellenességét az aktuális kormányra. Aki csak egy kicsit is jobb emberismerő, mint egy gyerek, az látja, hogy a magyar politikusok közül egyben nem lehet megbízni. A piripócspusztai polgármesterhelyettest persze nem tudom, a kormányzó politikusokra gondolok.
2024. jún. 8. 20:33
 13/24 anonim ***** válasza:
58%

Na igen, nekem ezzel gondom van, mert lehet hogy az érdektelenség miatt vagy csak azért mert az ilyen száraz témák nem érdekelnek mint a politika, az meg pláne nem hogy embereket elemezzek, mert sokkal inkább szeretek magammal foglalkozni meg ellenni a fejemben, de ekkora utálatot még más kormány ellen nem láttam és ennyi tipikus undorító ember sem állt még más kormány mellett.

Persze hogy mire kellene leváltani arról fogalmam sincs.

2024. jún. 8. 20:40
 14/24 anonim ***** válasza:
88%
12 - Nyugodtan kiszedheted a magyar szót, mindenhol ez van, ez globális jelenség, ilyen a rendszer. A demokrácia jelen formája nem enged korrekt embereket az élmezőnybe jutni.
2024. jún. 8. 20:45
 15/24 Grimfox ***** válasza:
88%

Már a görögök nagy része is tudta, hogy a demokrácia nem működőképes, ha egy városnál nagyobb területet kell irányítani. És ha egy várost kell irányítani, akkor sem az ideális rendszer. A mai formája meg tényleg életképtelen. Vegetáló hulla, amit gépekkel tartanak életben. Ha a vezetőket érdem alapján választanák ki, az alapján, mit értek el azon a területen, aminek a vezetőivé válnak, az szerintem jobban működne. Meg ha le lenne fektetve alaptörvényként, hogy aki a népet képviseli, az a nép szolgálatában áll, nem pedig fordítva. Úgy kevesebb pióca próbálna politikus lenni, mert nem érné meg.

Persze a politikához én sem értek, csak időnként eléggé idealista tudok lenni. Meg naiv.

13. Más se tudja, mire kellene leváltani. Már aki le szeretné váltani egyáltalán. Sokan szinte istenítik a demokráciát. Ugyanúgy tele van hibákkal, mint a kommunizmus, csak nem annyira gyorsan, és látványosan megy tönkre.

2024. jún. 8. 21:07
 16/24 anonim ***** válasza:
58%

14 azért a magyar látványosan kiemelkedően van szidva…

Vagy máshol is el tudnak venni az adófizetői meg az EU-s pénzből nem az hogy pár milliót, hanem milliárdokat miközben a kórházak, iskolák rohadnak?

2024. jún. 8. 21:08
 17/24 Grimfox ***** válasza:
100%
Szerintem el tudnak venni máshol is. És teszik is, csak közben nem mennek nyíltan szembe az EU politikájával. Ha emlékszel, úgy 10-15 éve a görögök voltak akkora adósságban, hogy már futóvicc lett belőle, pedig beléjük aztán pumpálták a milliárdokat. Korrupció mindenhol van.
2024. jún. 8. 21:13
 18/24 anonim ***** válasza:
61%
2024. jún. 8. 21:41
 19/24 Grimfox ***** válasza:
71%
A teljes országgyűlést elküldjük nekik tanácsadóként.
2024. jún. 8. 21:47
 20/24 anonim ***** válasza:
27%

Mondtam én hogy senki nem tudja úgy szidni a magyart mint a magyar

Pedig más főleg poszt szovjet országokban sem rózsás a helyzet, de nem láttam még ekkora öngyűlöletet.

Inkább csak a kormányt kellene sztem.

2024. jún. 8. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!