Szerelmi kötés lehet vajon?
Nem nagyon hiszek az iilyesmiben,de már egy ideje függője vagyok egy embernek.
Azóta próbáltam többször elfelejteni,kapcsolatokba is kezdtem,de hiba volt.Miatta vége lett mindig.Mindvégig ő járt a fejemben.
Igazság szerint,nem egy vonzó ember,mert nem mondhatom,hogy annyira tetszene,a személyisége se nagyon bejövős. Nem tudom megmondani,hogy miért vagyok ennyire oda érte.
Akárkivel kezdek ismerkedni nem tudja feledtetni,így már kapcsolatot sem keresek.
Úgy gondolom ez nem szeretet,mivel az sem érdekel,ha van/vagy lesz párja,még örülnék is,vagy ha elköltözne a világ másik oldalára.
Nem szoktam unatkozni,pörgős ember vagyok, de már elegem van abból,hogy ennyire le lehet ragadni egy embernél.
Mi lehet ez vajon,létezhet kötés ,ha nem akkor mitől lehet ez ?
Tippek,hogy elfelejtsem?
A kérdésre sajnos nem tudok válaszolni. Ez a kérdés mostanában elég gyakori, éppen a múlt hétvégén volt egy erről szóló kérdés.
Ha létezik szerelmi kötés, lehetséges, hogy ez az illető annyira oda van érted, hogy valakivel ezt a kötést megcsináltatta?
Együtt voltál vele egy darabig, ha jól értettem a leírásodat?
Nekem az a legfurcsább ebben, hogy azt írtad, hogy sem a külseje, sem a személyisége nem tetszik annyira, és valamiért mégis vonzódsz hozzá. Nyilván emiatt tetted fel a kérdést.
Egyébként jó neked, hogy ilyen sok emberrel van lehetőséged ismerkedni. Hogyha ilyen mozgalmas életed van, előbb-utóbb hátha nem fogsz majd vele annyit foglalkozni.
Szerelmi kötés nincs, ez csak egy középkori butaság.
De az lehet, hogy nárcisztikus vagy.
Mondok egy példát, az illető esetleg úgy viszonyult hozzád, ami legyezgette a hiúságod és azóta azt hiányolod.
Nem magát az embert, őt amúgy semmibe nézed, csak ő valamiért felnézett rád, mert mondjuk nagy melleid vannak, kerek hátsó vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!