Milyen felébredésekről tudtok?
Elég sokat olvastam már a témában és állítólag több is van.
Egyszer fel lehet ébredni a tudatos álomban. Ez sikerült nekem is. Akkor állítólag van egy testen kívüli élmény is. Ekkor láthatja is saját magát az ember.
Ezen kívül van még az egységélmén.
Illetve amiről tudok, amikor összeomlik az ego.
Illetve van még egy a félelem legyőzése.
Tudatos Álom
Megvilágosodás
(Utóbbit viszonylag sokan átélik pár pillanatra, azok is, akik amúgy nem foglalkoznak ezzel, sokminden összhatására, olyankor picit felbukkanak a víz felszínére-érzésük van')
négyes vagyok megint... Volt még olyan is, hogy "kirepültem" magamból, láttam ahogy az ágyon fekszek, elrepültem (vagy hogyismondjam) egy rokonhoz, tisztán pontosan láttam, amint ő is ott fekszik az ágyon, mert beteg (volt), láttam a bútorokat, rendesen a szobát meg minden, mintha tényleg ott lettem volna. Emlékszék, még ő is látott engemet, rám nézett, amint fentről néztem őt. Akkor hirtelen nagy sebesseggel kezdtem visszafele jönni, mitha valaki húzott volna, és úgy azzal a sebességgel vissza a szobába és visszaestem magamba, magamba zuhantam. És akkor felébredtem, kapkodtam a levegőt, alig kaptam levegőt. Mintha egy ideig meg állt volna a lélegzetem.
Akkor reggel mondta anyum, hogy Mari ángyi az éjjel meghalt. Akit "meglátogattam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!