Esetleg ez az emlék és a mostani álmom kapcsolódhatnak egymáshoz?
Van kiskorombol (3-4 éves lehettem akkor) arrol egy emlékem hogy elfelejtettem mindent, a nevemet, koromat, anyámat és még gondolom mást is de nem annyira tiszta ez az emlék, azelöttről nem emlészem semmire sem (bár ez normális mostmár szerintem) viszont 3 órája volt egy olyan álmom, ami röviden megfogalmazva olyan volt mintha néhány emlékeimet éltem volna át újra, de nem emlékszem hogy az álmomban lévő dolgok valaha is megtörténtek volna, igazábol egyenesen biztos vagyok abban hogy ezek soha nem történtek meg, de mégis olyan volt mintha emlékek lettek volna, abban sem vagyok biztos hogy az álmomban hány éves voltam, úgy éreztem hogy egyszerre vagyok kisgyerek és egyszerre vagyok a mostani életkoromban is, és azt hogy hol voltam egyáltalán nem tudom. Néhány elég homályos és eléggé össze vissza emlekszem az álmomra de volt egy szőke 12 év körüli lány benne, az arcát nem láttam valami mindig eltakarta, itt bútorokra gondolok. Egy öregasszony is szerepelt benne de ez egy másik "emlék" volt, akkor épp valaki csinált egy csoportképet rólunk sok más gyerekkel, az
az öregasszonynak láttam az arcát de nem emlékszem hogy valaha is találkoztam volna vele, talán volt ott egy kis fiú is aki ugyan ugy szőkés volt de neki sem láttam az arcát, elösször vissza emlékezve az álmomra ugy tünt hogy egy barát de, jobban bele gondolva lehet az öcsém volt az álmomban, igazábol nem egészen tudom. Ahol meg voltam álmomban az egy elég nagy háznak tünt és volt egy emelete is ahol több szoba is volt, és minden szobában 2 ágy volt. Ami ebben furább volt hogy az álmon belűl többször is elaludtam meg felkeltem, és álmon belűl nagyjábol fél évet voltam ott, de egyáltalán nem emlékszem ezen kívűl többre, ami ezek után volt hogy anyám elött áltam egy horpadt serpenyővel és mutattam neki hogy milyen régi (ez sem történt meg szerintem, és nem tom miért mutattam neki), aztán felébredtem. Valószínű nem írtam le valami értelmesen, plusz lehet a fogalmazásom és helyesírásom is úgy kaka ahogy van 😅. De köszi ha elolvastad és esetleg ha van egy tipped hogy ez az egész mi lehet akkor szívesen elolvasnám. akik meg nem hisznek az ilyen dolgokban azok inkább ne is írjanak semmit légyszives. De minden más értelmes választ előre is köszönök!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!