Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van olyan aki átok, vagy...

Van olyan aki átok, vagy rontás miatt szenved?

Figyelt kérdés
Bármibe belekezdek rosszul végződik. Állást nem találok, vagy ha valami alakul rossz, hiába küzdök pedig jó tanuló voltam. Párkapcsolataim szintén sikertelenek, társkeresőn ismerkedés semmit nem ér. Gondolok emberekre akik lehet rontást küldtek rám, azért nem sikerül semmi gyerekkorom óta. Van aki ezek miatt szenved, és nem tud kilépni az életén át tartó negatív tapasztalatoktól?
2024. máj. 24. 17:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetbe voltam és csináltattam karma oldást. Azóta minden másképp van minden rendbe jött ha gondolod meg adom a címét annak aki csinálta
2024. máj. 26. 14:37
 12/17 Szervizmérnök úr ***** válasza:
45%

"Karma oldás" (karmaoldás), nagyon jó, a "karmát" állítólag lehetetlen oldani (jó viselkedéssel lehet csak), már azok szerint, akik hisznek benne.

Valakit nagyon rászedtek...

Most arról nem beszélve, hogy az emberek többsége (80 %) szerint nincs is karma, illetve lélekvándorlás, ami a hinduista tanokból származik.

2024. máj. 26. 17:08
 13/17 anonim ***** válasza:
11. Nem kell ahhoz másik személy, egyedül is tudod oldani, csak nagy adag önismeret kell hozzá, de a böjt, az adakozás és a megbocsájtás is oldja.
2024. máj. 26. 18:09
 14/17 anonim ***** válasza:
13 lol na nekem a betegség miatti éhezés nagyon nem oldott semmit, sőt. Pedig ott aztán volt böjt évekig
2024. máj. 26. 18:29
 15/17 anonim ***** válasza:
45%
14. Igen, csak amikor a karma oldódik az se mindig kellemes, nagyon fájdalmas tud lenni. Nehéz megkülönböztetni mikor üt be a karma és mikor oldódik. Valamikor a kettő együtt.
2024. máj. 26. 18:33
 16/17 Grimfox ***** válasza:
53%

A böjt, és a betegség miatti kényszerű éhezés között azért van különbség, nem is kicsi. A böjtöt önként vállalod, egyfajta elhatározás, elhivatottság miatt, és mintegy áldozatként mutatod be egy felsőbb erő(isten, szellemek, nevezd ahogy kedved tartja) előtt. Már persze a böjt eredeti értelmében.

Ha a jelenlegi böjtöt nézzük, az inkább egy szigorú diéta. de ahhoz is saját elhatározás, és akaraterő szükséges. Ha betegség miatt nem eszel, az nem önszántadból történik, és nem is valószínű, hogy szívesen csinálod.

2024. máj. 26. 23:38
 17/17 anonim ***** válasza:
30%

Az egod megszokta a rosszat

Ugy erzi nem erdemli meg a jot, ezert szaboltál téged

2024. máj. 27. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!