Ha meghalunk vajon találkozunk szeretett állatainkkal a túlvilágon?ti mit gondoltok erről?
Remélem találkozni fogok az elpusztult kutyámmal és macskámmal egyaránt!
De sajnos még itt kell lenni a Földön, még létezünk :(
Nem mehetünk a fény felé.
Személy szerint nem hiszek a túlvilágban. Tudom, hogy valamiben hinni kell de szerintem az ilyesmivel csak magukat nyugtatják az emberek, hogy könnyebb legyen a lelkük ha úgy gondolják még láthatják az élet után a szeretteiket.
Én fel vagyok készülve arra lélekben, hogy ha nincs túlvilág akkor is el tudok számolni a lelkiismeretemmel remélhetőleg a történetem végén. Akkor lesz vége amikor lennie kell, oda kerülök ahova kell ha kerülök bárhová. Szerintem csak megszünök létezni, és jobb esetbe nem a világgal együtt pusztulunk el egyszerre egy atombomba által pl, hanem lesznek utódok, régi ismerősök akik ideig óráig pár történettel életben tartanak minket néhány beszélgetés alatt. A sorsban sem hiszek. Szerintem az élet egy próbatétel és te alakítod a sorsodat nincs előre megírva. Csak bizonyos esetekben esetleg. A reinkarnációba hamarabb hiszek mint istenbe meg túlvilágba. De mindenki abba hisz amibe szeretne, ez a saját nézőpontom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!