Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet előérezni kiskortól a...

Lehet előérezni kiskortól a viszonylag korai halált?

Figyelt kérdés
Huszonéves vagyok. Már egészen kiskorom óta bennem van ez az érzés. Nem akadályozott soha semmiben, nem élek paranoiában, nem idegel, egyszerűen bennem van és nem értem a miértjét. Csak felsejlik az emberben a miértje. De nem úgy, hogy én öngyilkos leszek, vagy külső hatás, vagy a saját testem mondja fel a szolgálatot. Semmi konkrét. Egyszerűen egy érzés, miszerint nem vár rám hosszú élet.
ápr. 25. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%

8: 7-es vagyok..Semmi különös,csak kölyökként ugyanezt éreztem,mint kérdező konkrét halálnemek nélkül:korábban megyek de a világ sem lesz az,amit eddig ismertünk..Gyerekként semmitől sem féltem,szóval engem sem foglalkoztatott különösen,ott volt az érzés és tudomásul vettem..amikor huszonéves lettem,akkor már azt is éreztem,hogy ez az élet keményebb lesz valamint lesz még egy bónuszéletem amit aranykorszerű állapotban élek meg és az lesz az utolsó..Sokáig ennek ellenére sem akartam visszajönni,ki akarna..de egy évtizede meg azt érzem,hogy bár még mindig korábban megyek,de mintha ebből nőne ki aza másik,most meg pár napja a haláltudatom tűnt el,az öröklét gondolata meg egyenlőre hajmeresztő,szóval ízlelgetem..Tudom,hogy voltam vagyok és mindig leszek,hogy ez a tudatom kinyílását jelenti-e nem tudom csak furcsa az egész..

Szecsei Miklósnál hallgattam Ádám Ildikó beavatott gyógyítót akinek elmondták fentről,hogy aki készen van és menni akar,az kérheti és viszik..Hogy ki dönti el,hogy ki van készen nem tudom..de ismerősökkel pont nemrég beszélgettünk,hogy úgy érezzük "nincs már ránk szükség"..

Valamint,hogy az ősi magyaroknak akik keményen dolgoztak a földért nem kell tartaniuk a kataklizmáktól,vagy háborúktól,mert egyszerűen kiemelnek minket ezért gondolom,hogy megyek aztán jövök egy utolsó fordulóra..

Egy érdekes hszt is olvastam egy pasitól akinek üzenetet küldtek az utolsó időkről,ahol az egész világ lángokban állt de ebben az országban semmi nem volt,mintha védelem alatt állnánk..

ápr. 26. 15:27
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

9 úgy értem hogy a 20as éveimben még nagyjából eléltem valahogy de a 30as éveimben ennyi betegséggel ami nekem van már nem lehet majd élni

Munkaképtelen vagyok, kapcsolatom nem lehet stb…

A gyári munkába meg beleorulnek…

Félek is tőle de közben meg várom is a halált

Legalább nem kell látnom ahogy öregszem, attól is rettegtem mindig

ápr. 26. 15:46
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 A 9-es vagyok, értem. Sajnos velem is nagyjából ez a helyzet, de én már sajnos a 40-es éveimben vagyok. Vannak alapvető súlyos problémáim, és erre még rájött néhány éve váratlanul egy olyan eseménysorozat, ami tönkretette az életemet, és már arra sem vagyok képes, amit korábban még meg tudtam oldani, ha nehezen is. Tehát halmozottan hátrányos helyzetben vagyok, fizikailag és lelkileg is tönkrementem. Emiatt kérdeztem hogy veled mi a probléma.
ápr. 26. 19:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, 10-es hozzászóló szerintem ez is igaz rá is, meg rám is.
ápr. 26. 21:11
 15/16 anonim ***** válasza:
30%

13 ez olyan mintha én irtam volna

Velem is történt olyan pár éve amit már sosem fogok kiheverni…. Sosem

Egyedül a nyugtató nyomja el

ápr. 27. 01:23
 16/16 anonim ***** válasza:
27%
Ennyi gyengét egy helyen... "rettegek", "félek" "mi lesz majd?". Ki nem sz*rja le? Mindenkinek egy élete van, és el kell fogadni, hogy annak egyszer vége lesz, vagy így, vagy úgy. Ezek a félelmek az ego szüleményei, ami a halállal megszűnik létezni, az már egyéni elgondolás (vagy vallásos manipuláció) kérdése, hogy ki mit hisz az egon kívüli létezésről. És amíg tart az élet, szebbé is lehet tenni másokét is, önsajnálat és siránkozás helyett.
ápr. 27. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!