Ideje volt már vala.kinek felszólalni a Covid vakcinákat övező csalást illetően?
Az angol parlamentben végre vette a bátorságot egy képviselő és felszólalt, bár a gerinctelen társai közül szinte senki nem volt jelen, majd teljesen üres volt a terem.
Lényeg, hogy a többlethalálozást, mellékhatásokat, SV-40 DNS integrációt stb övező hallgatást valaki felrúgta.
#50 "Ha lenne ilyen tömeghalálozás amit mondasz, akkor abból már több millió halott lenne, amit azért észrevennének az emberek."
Minden bizonnyal van is belőle több millió halott. Az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt az előjel nélküli, hirtelen halálozások száma. Csak éppen senki nem foglalkozik ezzel, még csak nem is vizsgálják, hogy a holtásnak van-e köze hozzá.
"Lehet újat mondok neked, de éppenséggel európában, amerikában és még sok országban nincsen diktatúra"
De igen, diktatúra van. Ahol nem szabad bármiről igazat mondani, ott diktatúra van.
"És tilos volt kimondani hogy a Föld gömbölyű, de ez nem azt jelentette hogy minden tudós bólogatva azt mondta volna hogy a föld lapos, a számtalan bizonyíték ellenére."
Ahogy ma is vannak, akik kimondják az igazat a covidról és a vakcinákról. Persze ők a mainstream médiában nem jelenhetnek meg.
BI-ZO-NYÍ-TÉK
Még mindig random kijelentésekkel dobálóztok, és semmi bizonyítékot nem mutattok rájuk.
"csak azoknak a cikkeit jelentetik meg"
MINDEN országban?
Ebben egyetértés van minden állam között, hogy kinek a cikkei jelenhetnek meg? Érdekes lenne...
De most ugye MINDEN országról beszéltünk.
Amúgy miért kell minden egyes írásom 2 névről lepontoznod? A kérdéseim is? Ez valami kényszer nálad?
"Minden bizonnyal van is belőle több millió halott. Az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt az előjel nélküli, hirtelen halálozások száma"
Bizonyíték?
"De igen, diktatúra van"
Bizonyíték?
"Persze ők a mainstream médiában nem jelenhetnek meg"
Bizonyíték?
#56 Már bocsi, de én vagyok a másik lepontozód. Eddig csak figyeltem, merre halad a beszélgetés. Szedd össze kicsit magad, mert eléggé el van tévedve. A globális vezetők (minden országból) mind egy tanfolyamon vettek részt. Putyin, Orbán, Hszi Csin-ping, Trudeau, Macron... Nem csak miniszterelnökök vannak a listán. Orbán pl. a 93-mas évfolyam diákja. Ezt se tudtad, mi? Sosem hallottál még a YGL-ről??? Schwab is büszke rá, hogy minden jelenlegi globális vezető az ő keze alól került ki. Miért a másik felet kéred számon? Könyörgöm, ezt már mindenki tudhatja már, akit kicsit is érdekel. Cikkek, tv, rádió, sőt, még maga Schwab a YGL alapítója is teljesen nyíltan beszél róla.
"Klaus Schwab egy néhány évvel ezelőtti nyílt beszélgetésben azt mondta, hogy az új korszak politikai elitje már az ő tanfolyamairól kerül ki, s kiváló példaként nevezte meg Justin Trudeau kanadai miniszterelnököt, aki szerinte a jövő politikusgenerációjának egyik legjobb képviselője, s úgy tudja, kormánya tagjait is a WEF-ben tanult alapelvek mentén választotta, választja ki. És ebben nem téved az elnök.
A tanfolyam ma is tart, tehát idestova lassan húsz éve (!). Vajon hányan vagyunk, voltunk, akik tudtunk erről bármit is? Ez aztán tényleg a háttérben zajlott, a nyilvánosság és a közvélemény teljes kizárásával – akárcsak a Bilderberg-ülések –, de közben 1200-1300 személy végezte el a WEF fejtágítóját, világrendet átalakító képzését. Eddig – mert a képzés folytatódik tovább."
“ Ha lenne ilyen tömeghalálozás amit mondasz, akkor abból már több millió halott lenne, amit azért észrevennének az emberek."
Az utcánban kihalt az összes 70 év feletti ember és jónéhány fiatal ismerős is. Azonkivül elég sok fiatal híresség hirtelen összeeséséről hallottam hírekben. Észrevettem? Igen. Változott bármi? Nem
Jó, eljutottunk a világösszeesküvésig.
A vezető hatalmak (arabok, Kína, stb) utálják egymást és a nyugatot, mint a bűnt - DE AZÉRT ebben megegyeztek, és mindig, minden körülmények között csont nélkül betartják?
Különösen vicces, amikor az jön ki, hogy már 7 milliárd ember összeesküdött, hogy téged megtévesszen.
Jó, nekem ennyi elég.
Írogassatok magatoknak, és még ráadásul a fejlett technika segítségével, ami szintén nem létezik, átverés (hiszen a tudósok mindig hazudnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!