Ha lapos a föld mi van körülöttünk?
Figyelt kérdés
Nem hiszek a lapos föld elméletben, viszont kíváncsi vagyok hogy épül fel körülöttünk az univerzum. Ezt még egy lapos föld hívőtől sem hallottam.febr. 24. 17:40
11/22 anonim válasza:
Lehet felülről lássák a bolygókat azért nem tűnik laposnak.
Amúgy körülöttünk óceán van, ami le folyik a lapos földről. Aztán pedig a világ űr vesz körül, ami tele van sok sok lapos bolygóval és lapos hívővel. Ezt onnan tudom, hogy az ufók akik ide látogatnak lapos repülő csészealjat vezetnek amit a lapos földjükről mintáztak. Mivel az emberiség a csúcsra vagyík, és elég béna benne, így a mi űr utazó járműveink rakéta szerűek
14/22 anonim válasza:
A Pokolba a magyarok elott az utolso teremteskor gonoszok is voltak akiknek nagy fejuk van. A magyarok akik az utolso teremtesbe laktak es helyet kerestek a Pokolba es az utanuk erkezo MAGYAROKAT ugy lehet megkulomboztetni ,hogy a magyarok ki jartak ,harcolni.
15/22 Szervizmérnök úr válasza:
Múltkor láttam egy videót, valami nevezetes angol laposföldhívő terjesztő ember. Azt a zavaros dumát... Szerintem ezek nem normálisak:
17/22 anonim válasza:
Amúgy oké, hogy lapos, de milyen magas a korong? Mennyire lapos? :) olyan, mint egy frizbi?
18/22 anonim válasza:
Nincs univerzum, az csak oda van vetítve.
20/22 anonim válasza:
Ha lapos, az alján is elnek emberek csak ok fejjel lefele vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!