Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A gravitáció elmélet hívői...

A gravitáció elmélet hívői (gravik) mire alapozzák az elméletüket?

Figyelt kérdés

2024. febr. 7. 12:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
81%

Ennyi marhaságot xddd

A vákuum nem csillagközi anyag hanem légüres tér. Xdddd

2024. febr. 7. 15:23
 22/33 Szervizmérnök úr ***** válasza:
49%

2. Ha te nem érzed a különbséget gravitáció és tömegtehetetlenség között, az csak megerősíti, hogy problémáid lehetnek.

Nem hinném, hogy szándékosan hülyítesz másokat, te ezt komolyan gondolod, ami nagy baj.

3. Nem tudtad értelmezni az egyszerű szöveget. Vajon miért?

Mellesleg arra nem gondoltál, hogy a világűrben miért nem oldják meg a súlytalanság kellemetlenségeit elektromágnessel, ha ez ilyen egyszerű lenne? (Energiaigényt hagyjuk, úgysem érted, de tegyük fel, hogy a táplálás napelemekkel megoldható lenne).

Emberek talpára vaslemez? Nem érted.

2024. febr. 8. 20:56
 23/33 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudom itt ki a butább... A kérdező hogy ez a legjobb szórakozása hogy játsza az idiótát, vagy a válaszolók akik egy idiótának próbálják megmagyarázni nyilvánvalót, amit már 1666ban felfedeztek...
2024. febr. 9. 00:46
 24/33 A kérdező kommentje:

Még egy válaszoló sem tudta bebizonyítani, hogy létezik a (kamu) gravitáció.

Tehetetlenség meg nehézkedési törvény. Ez minden.

2024. febr. 9. 08:14
 25/33 A kérdező kommentje:
Bebizonyosodott hogy itt senki se tudja megmagyarázni a gravitációs fikciós elméletet, csak le trollkodják a gondolkozó embert.
2024. febr. 9. 12:40
 26/33 anonim ***** válasza:
54%
Ez miért jó neked? Mi játszódik le ilyenkor a fejedben? Látszódik hogy szándékosan próbálod idegesíteni az embereket, de miért? Légyszi írd le hogy ez neked miért éri meg meked és hogy miért érzed jobban magad attól hogy szándékosan játszod a bolondot. Köszi :)
2024. febr. 9. 17:17
 27/33 A kérdező kommentje:

26/26

Ezt mire alapozod?

2024. febr. 10. 08:10
 28/33 A kérdező kommentje:
A bolondokat is kiközösítik?
2024. febr. 10. 08:11
 29/33 A kérdező kommentje:

26/26

Szó szcientologiai tanulmányt végzem. Címe. A egyszerü embert hogy segíti a magyar értelmiség, különös tekintettel a hüjevagybazmeg üjleegyes mer én se tudom elmagyarázni kontekszusba

2024. febr. 10. 08:30
 30/33 Szervizmérnök úr ***** válasza:
61%

27.

Egyszerűen ő még azt hiszi, hogy csak direkt szívatod az embereket, sőt engem is hülyének néz, amiért a 22-ben azt írtam, hogy te ezeket komolyan gondolod.

Pedig pont annyira komolyan hiszed sajnos, mint az általad linkelt videóban is (5.) a laposföldhívő Nathan Oakley:

https://www.youtube.com/watch?v=JwXKwBura2c

Megfigyelhető ugyanaz a zagyva, logikátlan szöveg, kifordított észjárás. Komolyan szemére hányja másoknak, hogy bizonyítsák be neki ők a gömbölyű (geoid) Földet.

Minek, ha már tényként bizonyított, de neki magyarázni olyan, mint galambbal sakkozni: egy szárnycsapással lesöpri a bábukat, leszarja a táblát és boldogan ugrál, hogy ő nyert.

2024. febr. 10. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!