Mi a véleményed arról ,hogy Jézus Krisztus visszatér?
Most hallottam a tv-ben ,hogy valami keresztény Fundamentalisták abban hisznek ,hogy Jézus visszatér.
Nektek erről mi a véleményetek?
Az első gondolatom,hogy mi lesz rajta?Az a hacuka,amiben eltemették 2000 éve?Az elég viseltes lehet.Vagy meztelenül jön,mint a Terminátor?Farmer/póló típusú fickó,vagy inkább ing/öltöny?
Izgalmas lesz látni egy két lábon járó zombit.
Hàtttt szerintem kamu mint a többi “modern”vallàs
Ok valami biztos van rajtunk tùl.
De hogy felruhàzzuk a magunk megàlmodtt “hatalommal”
Ès olyan dolgok csodàlatàt kötjük hozzà amit nemèrtünk hàttt nekem gggyanùs…szerintem a vallàsok nagyrèsze kitalàciò egy tàrsasàg összehangolt mondòkàja/mesèje amit jókor jòhelyen jòembereknek adtak el ès bejött
Én is hiszek az eljövetelben, de nem hoszem hogy emberi testben fog inkarnálódni.
Lelki értelemben már most velünk van. Ilyen értelemben értem az eljövetelt is.
,,Az első gondolatom,hogy mi lesz rajta?Az a hacuka,amiben eltemették 2000 éve?Az elég viseltes lehet.Vagy meztelenül jön,mint a Terminátor?Farmer/póló típusú fickó,vagy inkább ing/öltöny?"
Én szerintem ugyan úgy fog megszülettni ,mint minden ember.
Lesz gyerekkora
Tinédszerkora
Felnőttkora
Szóval azt fogja viselni ,amit mi is.
Ha bárki akarja tudni, már megszületett. Itt olvasható az élete.
www.smm100.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!