Igaz az, hogyha valamit nagyon erősen elképzelsz, akkor olyan érzés, mintha tényleg ott lennél, csinálnád és nyomatnád ezerrel?
Figyelt kérdés
Nálam működött, beültem az udvarra, azt' elképzeltem, hogy 800 km/h-val megyek az új Mustang GT500-al a versenypályán, ez jól is ment, csak aztán valaki az utcáról rám ordított, hogy ne rángatózzak, mert őt ez zavarja. Az a nyomorék is minek nézett be... Na mindegy, ez nálatok is működik, vagy csak nekem van ilyen "képességem"?2024. jan. 15. 20:44
1/3 Gyakori Válaszoló válasza:
Haver ez bitang. Sajna nincs ilyen képességem. Remélem el tudsz merülni benne anélkül, hogy az utcáról megzavarna valami bolond. De hogy a kérdésedre is válaszoljak, még senkitől sem hallottam ilyet, de ha neked működik, akkor bizony ez igaz.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem szoktam drogozni
2024. júl. 7. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!