Miért lehet elűzni a démonokat, gonosz szellemeket, szentelt vízzel, bibliával, kereszttel?
Figyelt kérdés
Na most én azt nem értem hogy ehhez mi köze van a keresztény vallásnak? Hiszen ha vannak lelkek, azok vannak mondjunk pld Kínaban, Katarban, Japánban is, ahol nem ez a vallás van.jan. 10. 09:39
11/14 anonim válasza:
"Tudom, nem jó példa, és nem akarok senkit a hitében megbántani, de annak idején Ferikéből egy Montainbike űzte ki a gonoszt. :)"
[link] ❓
12/14 anonim válasza:
A démonok is ismerik a Jóistent, hisz egy időben neki engendelmeskedtek. Bukott angyalok. Valaha ők is angyalok voltak és segítették az emberiséget
13/14 Grimfox válasza:
12. a biblia szerint pont azért váltak bukottá, mert segítették az emberiséget. Az angyalok feladata nem az emberiség segítése, hanem az isten szolgálata. Van, hogy az emberiség segítése, és az isten szolgálata egybeesik, de ha csak Mózes könyveit nézzük, már ott látszik, hogy általában épp az emberiség ellen kellett cselekedniük.
14/14 Senior Séf válasza:
Elég egy falinaptár is. Ha meglátják, hogy 2024-et írunk, sikítva menekülnek vissza a középkorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!