Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ráakaszkodhat a nagymama az 1...

Ráakaszkodhat a nagymama az 1 éves unokájára halála után?

Figyelt kérdés
A nagymama amikor meghalt akkor a feleségem elment hozzájuk,vitte az egy éves fiunkat is,aki nem akart bemenni a szobába ahol a nagymama feküdt,de a feleségem többször próbálkozott,hogy bemenjen,de mindig sirt,5.,6.ik próbálkozásra bement.Most az lenne a kárdésem,hogy ráakaszkodhatott a szellem?mert utánna a fiam beteg lett,és ugyanolyan diétát irtak ki mint a cukorbetegeknek.(a halott cukorbeteg volt).Azután én amikor felismertem a dolgot,felszólitottam a nagymamát,hogy hadjon minket békén,kimentem a sirjához is ott is megismételtem,ott kicsit durvább voltam,de azóta visszakaptam a kisfiamat.Lehet,hogy itt volt a mama?
2024. jan. 5. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Alapon nem normális az, hogy a gyereket kényszerítik többszöri kényszerrel...

Ugyanis komoly pszichés gondokat, blokkokat alakíthatnak ki benne a sokadszori kényszerítések.

A kényszer és a stressz is lebetegítheti az embert fizikálisan is.

Jómagam amióta távol vagyok a szüleimtől és nincsenek kényszerek, szabadon nemet mondhatok dolgokra, azóta nincsenek fájdalmaim, mandulagyulladásom stb.

Legyetek figyelmesebbek a gyermeketekkel szemben, hogy ne úgy kelljen felnőnie...

2024. jan. 5. 13:00
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Ui.: nem a mama szelleme volt jelen, hanem toxikus kényszer/stressz a szülő által.
2024. jan. 5. 13:02
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Miért kell egy beteghez kényszerlátogatásra bírni egy ilyen pici gyereket?

Nagyon félelmetes lehetett neki. Hogy szólítottad fel a nagymamát? Kiabáltál a gyerekkel, hogy hagyja el a nagyi?! A frászt hoztátok a gyerekre.

Vagy ettől vagy mástól beteg lett, az orvos diétát írt fel és kész,aztan meggyógyult. Gondolom nem azt mondta az orvos, hogy cukros a gyerek.

Túl sokat gondolsz bele.

2024. jan. 5. 13:32
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Fogykos szülők
2024. jan. 5. 13:32
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
Igen. Az 1 éves gyermek saját lábán jár és kényszeríteni kell, hogy bemenjen valahova, mert fizikálisan ellenáll.
2024. jan. 5. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Itt veletek vannak súlyos gondok, ha nem akartok a kicsinek ártani jobb, ha nem félemlítitek meg.
2024. jan. 5. 20:58
 7/8 D-Mano ***** válasza:

Igen. Ráakaszkodhat.

Ha jól értem, a nagymama belátta végül, hogy el kell engednie ezen inkarnációját vagy ezen inkarnációjának a kisgyerekhez fűződő részét.

Remélem, a nagymama végleg el tudja majd engedni ezt az inkarnációját, és belekezdeni az újabb re-inkarnációs ciklusába: neki is és a (volt) szeretteinek is ez lenne a legjobb.

2024. jan. 6. 00:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehetséges, de itt nem ez történt.

Azért azt lásd be, hogy ez nagyon belemagyarázott, hogy a mama cukros volt, akkor az orvos emiatt diétát ír fel a gyereknek.

2024. jan. 6. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!