Ré, az Egység Törvénye - könyvek. Ezek alapján kicsoda Yahweh? Nem emlékszem. Régebben hallgattam, de azok a részek már nincsenek meg. Kicsoda Jahve a Ré channeling szerint?
Teaching the Law of One, L/L Research.
És amúgy Ré vagy Ra? Mintha ez sem lenne mindegy...
Legálisan, ingyenesen letölthető a magyar fordítás, önzetlen segítők jóvoltából, innen:
Szívesen. Tegnap elkezdtem és a 70. oldalnál járok.
Nagy intelligens emberek írták a könyvet. Az eleje ugyanis még nem a Ré channeling, hanem egy bevezető, de ebből átjön, hogy milyen széles látókörű személyek hozták össze a csatornázásokat és milyen hosszas és precíz előkészületek előzték azt meg.
Csak sajnos nem tudom, hogy mennyi időm lesz ezt olvasni, de mindenképpen ajánlom, eddig igazán érdekes és szofisztikált.
Régebben ugye hallgattam a yt-on, de erre a bevezetőre egyáltalán nem emlékeztem.
Arra viszont emlékszem, hogy aki kérdez Rétől, ő egy rendkívül értelmes ember és annál több is, tehát nem csak elme szinten értelmes, hanem tudatos és spirituális is. Egy ritka kincs.
Nagy volt a rálátása a témakörre. (Nem tudom, hogy él-e még.)
Láttam régen magyarul a szövegét, egy kicsit beleolvastam, mert már akkor is volt róla fordítás valahol itt az interneten. Ahogyan fentebb írtam, érdekes téma ez az egész, bár a nyelvezete elég nehézkes, sok benne a szóismétlés.
Viszont vannak fent a YouTube-on nagyon jó elemző videók.
Volt annak idején egy férfi és egy nő, úgy tudom, hogy a nő volt a csatornázó transzállapotban. Akkor gondolom a férfi volt az, aki ahogy említetted, az értelmes kérdéseket feltette Rének. Én sajnos úgy tudom, hogy már nem sokáig élt utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!