Omyno II és III. könyveket hol tudnám elolvasni? Könyvesboltokban már voltam, de nem volt.
már megint rám támadsz....
amit linkeltem onnét is nézhetsz.
a net körbe nézésére arra gondolok h más böngészőből is nézhetsz utánna bár gondoltam h érted.
más dolgokat is lehet találni a chromba, az operába és a foxba is és még vagy 1000 böngésző van.
adtam egy-két linket és írtam h nézz azokba is. Én megtaláltam a 2 és a 3 részt is azon a linken amit megadtam.
nem akartam azért írtam h te nézd már meg. de megint nekem támadsz.
hát ha ennyire szerencsétlen vagy és bunkó, akkor biztosan nem adom meg.
Még 6 találatban találtam meg ezeket az operába, yoom és foxba.
Nem nagy ördöngösség. Még angolul is megtaláltam.
De ha ilyen tahó vagy, akkor keresgesd még tovább!!
Én 2 és 3-as könyvet kérdeztem. Te az 1-est linkelted be, ami nulla segítség volt. Majd írod, nézzek körül a neten. Ez marhára nem segítség. Én a linkeden semmilyen 2 és 3-ast részt nem találtam meg, amit olvasni lehetett volna. Csak az 1-est lehetett volna letölteni, de nem ezt kértem. Ha konkrét vagy, az tud segíteni!
Mindenki magából indul ki. Szóval szerencsétlennek, tahónak és bunkónak tartod magad. Nem kéne így ostoroznod magad! Ez túl erős neked...vagy ezek szerint nem.
Ja most azzal jössz, megtaláltad, de nem küldöd a linket. Könnyű ezek után ezt mondani, amikor csak az 1-es letölthetőt másoltad be és semmilyen 2 és 3-at nem. Tehát te sem találtál 2-és 3-at. Ha segíteni szerettél volna, akkor küldöd a letölthető 2 és 23-at. De te csak annyit írsz, nézz szét a neten. Hát köszi. Ez nulla segítség. Biztosan nem találtad meg te sem.
jírtam h a link amit adtam ott vannak a 2. és a 3. rész is és azt igenis akkor te keressed te elmebeteg!
Inkább keress SOK SOK SOK Illem és viselkedés tankönyveket!
írtam h az operában és a firefoxban van.
ha ennyire ostoba vagy akkor csak sajnálni tudlak.
hiába adom be a linket, ha neked chrome böngésződ van és nem telepíted az operát vagy a firefoxot.
írtam h teljesen mást mutatnak ezek.
olvasd már el!
telepítsd már valamelyiket és úgy nézd meg a linket amit adtam!
aztán keresd ki a 2. és a 3.részét.
én normálisan írtam neked, te voltál már a legelejétől fogva tahó.
Na, hagyj békén te értelmetlen idióta!
Nem írom le még szásszor.
Ha így sem megy, akkor valóban meg sem érdemled, hogy megtaláld a többi könyvet. A viselkedésed is ez tükrözi és szerintem ezért sem sikerü neked megtalálnod.
normálisan is írhattad volna azt, hogy bocsi, de nekem a 2. és a 3. könyv kell és nem találom ott amit küldtél.
ennyi.
tanulj meg visrlelkedni!
Ahogyan itt írsz, úgy jellemez téged is.
Már a legelejétől fogva nem is kellett volna segítenem neked, pláne h már az elején bunkó voltál.
ha nem megy az operaban vagy firefoxon megtalalni, akkor a mobiloddal vagy a számítógéped típusával lesz gond.
ha esetleg továbbra is bunkózol.
EZT IS OLVASD EL TÖBBSZÖR, HOGY MEGÉRTSD!!!
Már többször megnéztem. Csak az 1-es van, amit átküldtél. Mit nem lehet ezen érteni?
A másik link pedig egy könyvesbolt linkje. Könyvesbolttal mit kezdjek?
Egyik sem segítség, de ezt 100% is leírhatom neked.
Aki nem segített, az te voltál. Olvasd vissza magad.
Sajnálom azt is, hogy értelmetlen idiótának gondolod magad.
Normálisan írtam a fő posztomban, hogy 2 és 3. Ezen is mit nem lehet érteni? Te mást küldtél!
Az elejétől fogva is nulla segítséget adtál.
Én nem bunkóztalak le. Olvass vissza. Te bunkóztad le saját magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!