Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha lehetséges lenne az időutaz...

Ha lehetséges lenne az időutazás a múltba, hova mennél vissza és miért?

Figyelt kérdés
2023. dec. 23. 09:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%

Sehova, mert rövid időn belül kicsinálnának, a közelmúltba meg minek. :) A jövőbe izgalmasabb lenne.

Persze aki mondjuk megszállottja a történelem valamely korszakának, annak biztos megéri.

2023. dec. 23. 19:39
 12/16 anonim válasza:
46%
Hát legfeljebb a 2000-es évek elejére. Még a sok gond ellenére is, ennél jobb időket még sosem élt az emberiség (vagy legalábbis nincs rá bizonyítékunk), nekem nem kellene más.
2023. dec. 23. 20:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#12 időutazni nem csak azért lehet, h jobb időbe menj, hanem h érdekes dolgokat láthass. Azt nem írta a kérdező, h ott is kell maradni. Téged semmi nem érdekel a múltból?
2023. dec. 23. 20:06
 14/16 anonim válasza:
36%

Annyira nem, hogy két saját szememmel akarjam látni. Mit ér az, ha én egyedül tudom valamiről az "igazságot"? Én nem leszek tőle nyugodtabb, csak idegesít majd a többiek hülyesége. :D

12-es voltam.

2023. dec. 23. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:
66%
90-es evekbe New Yorkba
2023. dec. 24. 06:01
 16/16 anonim ***** válasza:
91%

Ha lehetséges lenne az időutazás és én is átlag ember tudnám használni, akkor semminek nem lenne semmi értelme mert mindenki utazgatna össze-vissza.

De, hogy csak egy kisdolgot mondjak, a barátnőmnek akit nagyon szeretek hazudtam valamit és még most sem mondtam el neki. Ha vissza mehetnék, akkor az igazat mondanám neki. (Ettől függetlenül el fogom neki mondani)

2023. dec. 24. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!