Létezik olyan hogy hirtelen jön egy olyan megérzésem hogy át vagyok verve? Kaptam egy levelet pár hete,és ahogy el olvastam az volt az első gondolatom hogy,kamu az egész. Napok óta úgy érzem hogy nem igaz a levélben le irt dolog. Ki mit gondol?
Figyelt kérdés
2023. nov. 29. 11:34
11/14 anonim válasza:
Méh rákot? Nem méhnyakrákot? Ez így furcsa. Ha voltál szűrésen, olyan erednényt kellett kapnod, hogy P4-es érték jött ki, ez azt jelenti, hogy rákos sejtek kimutathatók, de ilyenkor rögtön további vizsgálat szükséges, hogy mekkora az érintett terület, kimettszhető e, kell e utána kemó, sugár, van e áttét esetleg. Olyan levelet biztos nem küld a doki, hogy "önnek méh rákja van", mivel nem is így hívják. Miért nem hívod fel, hogy ezt a levelwt kapdat és mi a teendő?
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
Inkább kiirsz egy kérdést mintsem meg keresd a vizsgálatot végző orvost 😂😂😂😂 Elfogytak a szavak.
14/14 anonim válasza:
Másold már ide a levél teljes szövegét és feladóját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!