Igazi gurut, (ön/istenmegvalósított) Mestert keresek, nem celebet, nem átverőt, nem pénzhajhász vkit, hanem aki tényleg TUD?! Régebben voltak. Nem tudom elhinni, hogy most nincsenek.
Nem érdekel a szenzációhajhászás; ha vannak képességei, nem tekinteném annak, hanem az úton járás következményének, illetve jobb esetben a beérkezettség "melléktermékének".
Vannak ilyen mesterek most ebben a dimenzióban, denzitásban? Szeretném őket megtalálni. De ha tényleg megvalósított mester, akkor persze "elég" egy is.
Legalább a nirvikalpa szamádhit, de még jobb, ha a szahadzsa szamádhit megvalósította.
Ki lehet ő, kik lehetnek ők?
Minden lehetőség számít.
Nos akkor megtaláltál.
Mindig vannak. Sőt rengetegen.
Nem tudom mi az a nirvikalpa meg szahadzsa szamádhi, de lehet egy próbát megérek.
Szóval felajánlom bölcsességem és tudásom a szolgálatodba.
az ilyen mesterek nem emberek, hanem felsőbb lények. figyelj jobban magadra, biztosan van a közeledben ha az ilyesmik érdekelnek.
az emberek csak hazugok, szélhámosok és kapzsik.
#1. Miért gondolod magadról, hogy olyan szinten vagy, ha nem tudod, hogy mit jelent az, hogy nirvikalpa vagy szahadzs szamádhi? Természetesen anélkül is megtapasztalhattad, hogy nevet adnánk az állapotnak, de azért írj valamit, hogy miért feltételezed, hogy Mester vagy.
#2. Lehet, hogy igaz a mondás, lehet, hogy nem. De éppen ezért írtam itt, hátha tudnak ajánlani valakit, aki tényleg istenmegvalósított.
#3. Igen, egyetértek azzal, hogy ők már valóban nem nevezhetők embernek. A Te közeledben van ilyen felsőbb lény?
#4. Elhiszem, hogy vannak és nagyon remélem is. Ajánlj valakit légy szíves, akiről tudod, hogy van megvalósítása.
Mindenkinek köszi!
Nekem több felsőbb lény segít, bár elég makacs vagyok.
Koncentrálj jobban, hátha álmodsz vagy alvasparalízisként vagy testkilépésnél érzed, látod vagy hallod a sajátodat. Természetesen ezeknek pozitív élménynek kell lennie.
Alváskor koncentrálj a légzésedre.
Bár nekem mondjuk a talpamra koncentrálva jobb. Sok lény támadja a lábamat. Sokszor gyógyítják azt nekem.
Ha ennyi mindent tudsz, biztosan van neked is több ilyen mestered. Az is lehet h te voltál ilyen előző életedben vagy mas síkon.
Én csak az egyik fogalmat ismertem, de már azt is elfelejtettem. Szükségtelen szerintem keresned, pláne embereket erre, ha te többet tudsz legalább a fogalmakról. Valamilyen szinten biztos elértél spirituális szinteket.
#6. Köszi, igazán kedves vagy. Magamról itt nem szeretnék sokat írni, de annyit mindenképpen, hogy érdekes, hogy írtad a lábaid támadását, ugyanis ezt én is tapasztaltam, tapasztalom! Döbbenet. (Szinkronicitás.) És miért támadják a lábat? Erről tudsz valamit?
A Mestert továbbra is keresem, még aktuális a kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!