Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért történik ez velem?

Miért történik ez velem?

Figyelt kérdés

Minden éjszaka terhességgel álmodok, rendszerint én vagyok a kismama vagy anyuka. De amikor felkelek sírni tudnék, mert olyan mintha elvetéltem volna.

Néha baba kacagást hallok, de a környékemen nincs is baba, akit hallhatnék.

Miért történik ez?

19l (nem vagyok még anya és kismama sem.)

2023. nov. 12. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán szeretnél majd gyermeket tudat alatt, vagy csak félsz a terhességet. Valami ilyesmi, ne gondolj bele többet szerintem.
2023. nov. 12. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Párod van? Beszéltetek már gyermekvállalásról? Esetleg voltál már terhes? Vesztettél már el kisbabát?

Hány éjszaka ez a minden éjszaka, mióta van ez?

A családban volt vetélés, abortusz (vagy a környezetedben mostanában)? Érdemes lenne anyukáddal beszélgetned erről, amennyiben van rá lehetőséged.

2023. nov. 12. 21:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Van párom 4 éve, persze, de még odébb van a gyermek vállalás.

Nem voltam terhes, így nem is vesztettem el babát.

Két hónapja, minden éjszaka.

Nem nem volt vetélés semmi, senki nem terhes nem is terveznek babát.

Miért kellene anyával erről beszéljek?

2023. nov. 12. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy álomfejtés is érdekes lehet.
2023. nov. 12. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert a gyakorin mi nem ismerünk, de feltételezem általában az anyukák szokták ismerni a lányaikat. Másrészt 19 éves vagy, gyerekkorodban is történhetett olyan dolog, amire már pontosan nem emlékszel, elnyomtad magadban. Ezt anyukád tudhatja. Jó is lenne, ha ezt a visszatérő nyomasztó álmot valaki olyannal beszélnéd meg, aki érzelmileg támogatni tud, mert így ismeretlenül írásban ez nagyon nehéz.

Ha ez továbbra is folytatódik, és nem találod a gyökerét, akkor viszont pszichológushoz fordulj vele, mert valamilyen elakadásra utalhat.

2023. nov. 12. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Az álmok széles skáláját az érzelmi, fizikai és mentális állapotunk, valamint az élethelyzetünk befolyásolhatja. Az álmok gyakran tükrözik a mindennapi élményeinket, félelmeinket, vágyainkat és aggodalmainkat. Terhességgel kapcsolatos álmok különösen gyakoriak lehetnek nők körében, különösen akkor, ha a témával való foglalkozás, az anyaság vagy a családalapítás fontos szerepet játszik az életedben.

Az álomképek változhatnak idővel és különböző életszakaszokban. Az álmodozás a tudat alatti gondolatok és érzelmek kibocsátási módja lehet. Az álomban megjelenő terhességgel kapcsolatos érzések, mint például a szomorúság vagy a veszteség, nem feltétlenül utalnak valós terhességi helyzetre, hanem inkább az érzéseid és az alattomos gondolatok tükröződése lehet.

A baba kacagását hallani és más olyan érzések, mint a sírás, szintén kifejezhetik a mélyebb érzelmi rétegeket, amelyek az alvó tudatalattijában vannak jelen.

Az álmok néha szimbolikusak, és nem feltétlenül utalnak valós eseményekre vagy előrejelzésekre. Az álmodozás természete bonyolult és sokféle tényezőtől függ, beleértve a mindennapi életedet, érzelmi állapotodat, és azokat az eseményeket, amelyek foglalkoztatnak.

Ha az álmaid vagy az azokhoz kapcsolódó érzéseid aggodalmat vagy kellemetlenséget okoznak, fontos lehet beszélned egy szakemberrel, például egy pszichológussal vagy terapeutával. Ők segíthetnek az érzelmi folyamatok megértésében és az érzelmi jólét javításában.

jan. 19. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!