Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Villás Béla ebben a videóban...

Villás Béla ebben a videóban 1 óra 47 perc 44 másodperc körül kiről beszél: ki ADTA a Nap kardját?

Figyelt kérdés
[link]

2023. nov. 12. 14:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Láttam, hogy vannak olyan videói, amelyekért fizetni kell, de ez nem olyan videó és nekem reklám sem volt benne.

Böngészőben nyisd meg, én ott nyitottam meg és nem volt reklám és le is játssza végig, ingyen.

2023. nov. 13. 20:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor kegyes hozzank a taltos bela, hogy adott nekunk ingyen tudast is. :)
2023. nov. 13. 21:08
 13/17 A kérdező kommentje:

Lehetne a kérdésre válaszolni?

Úgy látszik, hogy nem. Sok az off.

2023. nov. 13. 21:10
 14/17 anonim ***** válasza:
38%
Nem hallgatunk Villás Bélát.
2023. nov. 13. 21:10
 15/17 Gyuri Gyuri ***** válasza:
47%

sajnos az ész osztásakor nem mindenki állt sorba...

...esetleg a szöveg értelmezési feladatoknál éppen tüsszentett, de az is lehet, hogy feltűnési viszketegségben szenved aki feltétlenül olyasmihez kíván a legbutább módon hozzászólni, ami meghaladja a szellemi kapacitását...

...de a Béla előadásai amúgy sem szólnak mindenkihez, rendelkezni kell valamilyen érettségi szinttel :-)

2023. nov. 14. 14:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Gyuri Gyuri most a mesteredrol beszelsz?
2023. nov. 14. 14:27
 17/17 Gyuri Gyuri ***** válasza:

rólad beszélek kedves "anonim" - és persze arról, aki ezt magára veheti...

ez a fórum arról szól, hogy valaki feltesz egy kérdést, mert bízik benne, hogy valaki tudja rá a választ!

Miért válaszol olyan "valaki" valamire, amiről a leghalványabb fogalma sincs? Ráadásul idióta módon igyekszik viccet csinálni abból, ami nyilvánvalóan meghaladja a szellemi képességeit...

2023. nov. 15. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!