Müller Péter miért gondolja úgy hogy az élet játék?miért ringatja rózsaszín álomvilágban az embereket?
Vagy vetkőzöl, Galla Miklós után szabadon.
Bocsi, ezt nem hagyhattam ki.:)
Ez annyira szar hogy már jó!
De pont ezért jó!
"Ne feledjétek egyszerű puritán hétköznapok vannak,ez az emberi élet és létezés természetes állapota, önfeledten teljes áhítattal tudatosan jelen kell lennie a puritán hétköznapok-ban,és az egyszerű aproságokban ki kell teljesedni."
Müller Péter
"A melòban a és a hobidban kell kiteljesedni, és a ténykedésben, ezen keresztül jutsz el spirituálisan az isteni önvalodhoz, ezen keresztül kell megélned az önfeledséget"
Müller Péter
Müller csak az élet egyik oldalát láthatja: A saját szemszögéből.
Én ezért nem szívesen olvasom a gondolatait. Persze, még mindig jobbak azok amiket ő tanít, mintha senki sem tanítana. De én nem tudok olyantól tanulni, aki csak egy nézőpontból taníthat, mert ember.
Én Jézustól tanulok. Ő az én isteni valóm. A szürke hétköznapok pedig megszűntek, hiszen mindenbe színt visz Isten. A világ pedig nem illúzió, hanem létező. Mi nem egy illúziót látunk, hanem egy létező világot. De nem láthatjuk az egészet, amíg csak arra fókuszálunk, amit a szemünkkel látunk. Ha pedig illúziónak látjuk az egész létezés egy részét, akkor ugyan hogyan foghatnánk fel a teljes egészet?
Inkább tanulok attól, aki Istenné vált. Mert Istennek mindenre van rálátása. A probléma pedig az emberben keresendő. A szürke hétköznapok pedig nincsenek. Csak azoknak, akik a halottakra figyelnek, mert maguk is holttá válnak. én az élőre figyelnék inkább.
" Jézus így válaszolt: „Én vagyok az út, az igazság és az élet! Az Atyához csakis rajtam keresztül lehet eljutni. Ha valóban ismernétek engem, akkor az Atyát is ismernétek. De mostantól fogva ismeritek és látjátok őt.”
(János 14:6-7)
16.
Úgysem veszed észre, hogy agymosás áldozata vagy, reménytelen.
De ehhez fogadókészség is szükséges, a temérdek ájtatos bla bla nem megy magától a fejedbe. Magától a pap elvtárstól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!