Inkább volt annyira elasztikus a szűzhártyája, hogy nem szakadt el az első aktus során, de legalább teherbe is esett rögtön. Szegény Jocót felszarvazta (vagy csak őt vették rá, hogy vegye feleségül a terhes nőt).
2023. okt. 31. 11:55
2/14 anonim válasza:
Igen, alávertek rendesen.
2023. okt. 31. 12:24
3/14 anonim válasza:
És hogy volt szűz Mária?
Józsefnek nem állt fel?
2023. okt. 31. 13:32
4/14 anonim válasza:
@1 Ez még troll válasznak is rossz. A szűzhártya nem hártya...
2023. okt. 31. 13:40
5/14 anonim válasza:
Tegyük fel. Van olyan nézet, ami szerint Mária egyiptomi hercegnő volt, aki ki volt választva Jézus kihordására. És ennek alapján ő nem volt férfival mielőtt mesterségesen megtermékenyítették volna. Hogy ez igaz-e, nem tudom. Sajnos nem volt előttem az az apokrif szöveg, amiben ez állítólag le van írva. Más bizonyíték pedig erre nincs.
A dolog másik fele, hogy idegenek voltak-e. Ezt mindenre rá lehet sütni, erre sincs bizonyíték.
2023. okt. 31. 13:47
6/14 Laylah válasza:
4., pontosan tudom, azért nem írtam azt, hogy átszakadt. Viszont valóban lehet annyira elasztikus, hogy nem szakad el (legtöbb esetben egy vékony nyalábról van szó a hüvely két fala közt).
2023. okt. 31. 14:00
7/14 anonim válasza:
Szűzen termékenyült meg, tehát bizonyíték a hazugságra. Ahogy a feltámasztott halottak is.
2023. okt. 31. 15:36
8/14 anonim válasza:
Ne etessétek a trollt.
2023. okt. 31. 16:30
9/14 Laylah válasza:
Aki szerint troll vagyok, tessék:
"Ámde a törvényszéki orvostan már régen nem fogadja el ezt a laikus tételt, mert bizonyos, hogy sok himen (szűzhártya) oly engedékeny, tágulékony és rugalmas, hogy szélei a monynak ismételt behatolására sem szakadnak be, hanem sértetlen marad s érintetlennek látszik."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!