Miért jut folyton az eszembe?
Nos,40 éves nő vagyok. Mindig is foglalkoztatott az ezotéria. Annyira ásom bele magam,ami számomra még elfogadható. Az utóbbi hetekben nagyon fura dolog történik velem.Van párkapcsolatom,amiben sosem voltam boldog, viszont tudom, hogy azért jött az életembe,mert tanítottuk és segítettük egymást. Többször mondtam a páromnak, hogy legyen vége,mert már eljutottunk oda,csak szenvedek,energetikailag teljesen lehúz. Mióta újra csak magamra teszem a fókuszt,azóta kezdek helyrejönni lelkileg és testileg is. Viszont azóta bonyolódik a dolog is. Hozzáteszem,mindig is jók voltak a megérzéseim... Az az érzés van bennem,ha szétmegyünk,akkor találom meg az igaz társamat. Tiszta szívemből érzem. Ami a vicc,hogy pár hete,többször összefutok egy ffi ismerősömmel, akivel csak köszönő viszonyban vagyunk. De mintha érezném a lelkét,az még semmi,mintha ő is az enyémet. Olyan szinten benne van a gondolataimban,hogy már ijesztő. Különböző víziókkal. Érzem,hogy tökéletes pár lennénk,akit egymásnak szánt a sors,és azt is érzem, hogy ő ugyanígy érzi és össze is van zavarodva,mert nem érti mi történik vele.
Szóval a kérdésem, hogy ez mi????
Mi történik velem/velünk?
Ezt nehez megmagyarazni mert nem vagyok szakerto. Amit viszont tudok, hogy nekem volt egy ugyan ilyen ferfikent egy kolleganommel.
Eletem szerelme. Olyan volt mintha telepatikus uton tudtunk volna kommunikalni. Sokszor tudtam, hogy mit fog mondani, de azt meg inkabb, hogy mikor fog jelentkezni.
Amikor csak hozzam szolt megszunt a vilag.
Ha erdekel kifejtem bovebben privatban csak kozben dolgozom is.
Lélektàrs ikerlàng kapcsolat..
Sok a közös dolog?pl.mindkettőtöknek nevelőapja volt vagy féltesok..mama nevelte fel őt is téged is stb sorolhatnàm.. anyagi zűrök pl te is ő is 3millioval tartozott..majd mindketten felàlltatok belőle..
Késöbb àlmok rezgések telepatikus kommunikàcio..
Aztàn bàntàs tükör egymàsnak a hibàit mutatni.. eggyütt fejlődni..
Van hogy 10-20év is eltelik mire a két fél felfejlődik dolgozik magàn..de az is lehet sose..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!