Mi az a dianetika?L.Ron Hubbard. Érdemes elolvasni?
Dianetika a személyiségfejlesztés íj módszere
Most találkoztam ezzel a könyvvel, viszont hallottam róla olyanokat, hogy ez csak egy szekta, és nem érdemes elolvasni. Van aki már olvasta ezt a könyvet? Vannak benne érdemesnek mondható dolgok, vagy az egész csak egy “szekta”?
A könyv önmagában jó, olvasd el nyugodtan. De ne kerülj a szektával semmilyen kommunikációba, erre figyelj!
Gazdasági társaság vallási köntösbe bújtatva. (mert így adómentes a tevékenységuk).
De ugyanúgy tanfolyamokat szerveznek, mint bármelyik más felnőttkepzo cég, akik ugye adót is fizetnek.
A tanfolyamok rohadtul drágák, és ők teszteket töltetnek ki veled, a családod tagjaival, ha céged van akkor az összes alkalmazottaddal, és ezek a tesztek mind azt mutatják, hogy további "képzésekre" van szükséged.
Én akkor léptem ki a munkahelyemrol, amikor a szektas főnököm el akarta velem végeztetni azt a kiváló tanfolyamot, aminek az volt a neve, hogy (nem vicc!!) "Hogyan legyen több szabadidőm?"
Na akkor adtam be a felmondásomat, és mindjárt olyan jó munkát találtam, ahol tényleg lett szabadidőm.
Kerüld el őket nagy ívben. Levakarhatatlanok, ha egyszer már szóba álltál velük.
Köszönöm szépen a segítségeket!!:)
#4 ez mondjuk tök rossz, hogy emiatt kellett munkát váltanod:/ Bár gondolom megérte a szabadidő miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!